Service til børn

Bestsellere

Sjove spisesæt til babyen og andet service til børn

Forvandl spisetiden med dine børn til en leg! Med et sæt børneservice fyldt med kære billeder og glade ansigter bliver maden straks noget sjovere for børnene, og ingen tallerken vil blive efterladt urørt. Vi giver dig gode råd om, hvordan du vælger kvalitetsservice til børn, der vil spare dig tid, og som også holder til at ryge på gulvet en gang imellem.

Hvordan vælger man service og spisebestik til børn?

Hvis din baby så småt er ved at begynde med babymad, er det på tide at anskaffe et holdbart og ugiftigt service og udstyr til at sidde ved bordet. Ud over farvestrålende motiver, størrelse og materiale, så overvej også, om servicet er:

 • nemt at opbevare,
 • kan bruges i mikrobølgeovn,
 • kan vaskes i opvaskemaskine.

Materiale til service til børn

Materiale til børneservice bør være fuldstændig giftfrit og sikkert. Nogle af de mest populære typer er:

 • Spisesæt af silikone til børn er slidstærke og nemme at holde og kan fås i en bred vifte af former og farver.
 • Spisesæt af bambus er lette, økologiske og meget holdbare.
 • Spisesæt af træ til børn er meget flotte og kan modstå slag og at falde på gulvet.
 • Spisesæt af plast til børn af certificeret PVC er slidstærke og bliver fremstillet af bæredygtige materialer. Der må ikke anvendes råolie, ftalater eller tungmetaller i fremstillingen.
 • Glas og porcelæn er en tidløs klassiker, der kun er egnet til ældre og mere selvstændige børn.

Typer af service til børn

Når barnet begynder at sidde med ved bordet, er det nødvendigt at supplere sutteflaskerne med brudsikre små skåle og børne skeer til grød, som du også kan købe i flotte spisesæt til baby. Så snart du begynder at tage mad med hjemmefra, bliver det nødvendigt at udvide sættet med rejseflasker, termoflasker til mad, lukbare madkasser til børn og andre vigtige hjælpemidler. Glem ikke en hagesmæk til børn med lomme eller ærmer, der forhindrer barnets tøj i at blive snavset, når det spiser.

 • En babyskål er et ideelt hjælpemiddel, der gør det nemt for børn at samle det første mad op. Skålene skal være fremstillet af meget holdbare materialer, for de ender tit på gulvet. Man kan for eksempel få en praktisk børneskål med sugekop.
 • Børnetallerkener med sjove motiver hører til blandt det grundlæggende udstyr til ethvert måltid. Du kan vælge mellem et stort antal motiver til både drenge og piger og forskellige former. Prøv for eksempel en tallerken med separate rum, der gør det muligt at opdele maden efter type eller farve eller en dyb børnetallerken til suppe. Prøv også en bambus-tallerken til børn.
 • Bestik til børn gør det nemmere for små barnehænder at gribe og vil hjælpe barnet til at blive selvstændigt, når det spiser. Det er bedst at vælge børneskeer til babymad og børnebestik efter barnets alder.
 • Krus til børn findes i uendelige muligheder, hvad angår mængden af former og design. Krus med sugerør er egnede til børn, der lige er ved at lære at drikke, mens du kan bruge et krus med et lukbart låg, når I skal ud at gå tur.
 • Termoflasker til mad og drikke gør det muligt at spise bekvemt på rejser. Maden holdes varm eller kold i flere timer.
 • Lukbare madkasser med sjove motiver kan du ikke bare bruge til snacks, men også til at opbevare mad i.
 • Et spisenet til frugt til babyen (ofte også kaldet en frugtsut) anvendes til at servere frisk frugt, grøntsager eller måske kiks til små børn i overgangsperioden fra flydende mad til fast føde.
 • Børne-spisesæt indeholder som regel alt det nødvendige til, når barnet først begynder at sidde ved bordet og spise. En del af sættet er en tallerken med en lille skål, og spisesæt til børn har ofte også børnebestik og et sødt krus i samme farver.

Leder du efter et kært spisesæt til babyen, brudsikkert børneservice med sugekop, en frugtsut eller en børnetallerken? Så vælg blandt det kulørte sortiment med service til børn, der er fyldt med farver og sjove motiver, der er beregnet til de mindste gæster ved bordet, og gør ethvert måltid til underholdning! Det brede udvalg af babyting finder du på notino.dk.