Bideringe til babyen

Filter
Prisklasse

til

Gratis gaver og tilbud

Bideringe til børn – lindring ved tandfrembrud og til første leg

I perioden, hvor dit lille barns første tænder begynder at bryde igennem, er farverigt bidelegetøj til børn det bedste hjælpemiddel. En bidering til babyen hjælper ikke blot med at berolige ømme og ofte hævede gummer, men den masserer dem også blidt og øger blodgennemstrømningen, hvilket hjælper med at fremskynde tandfrembrud. Bideringens sjove design fremmer desuden opfattelsen af sanseindtryk hos børn, stimulerer motorisk koordination og giver glæde gennem leg. Vi giver dig gode råd til, hvordan du vælger den bedste bidering til netop din baby.

Typer af bideringe til børn

Bideringe er forskellige med hensyn til materiale, design og inddeling efter barnets alder. Det første kriterium ved valg af bidering til tænder er en facon, der er let at gribe – barnet bør kunne holde bideringen uden problemer og manipulere den. Overvej desuden materiale, og hvordan bideringen skal bruges. Nogle bideringe har en rangle, der underholder barnet hjemme og på rejser, mens andre kan afkøles i køleskab for at lindre irriterede gummer.

Inddeling af bideringe efter materiale

Tøv ikke med at afprøve flere materialer, når du køber bideringe til dit barn. Enhver baby har brug for noget forskelligt.

  • En bidering af plast til børn er blød og kan have mange forskellige overfladestrukturer (riller og dupper), der vil give dit lille barns gummer en blid massage. Når du vælger en bidering af plast, så tjek altid emballagen for at sikre dig, at produktet ikke indeholder ftalater, BPA eller andre skadelige stoffer.
  • En bidering af træ er glatslebet og fuldstændig sikker. De bliver oftest fremstillet af egetræ, ahorn eller frugttræer.
  • En kølende bidering af gummi er ideel, når de første tænder er ved at bryde igennem. En kølende bidering er fremstillet af et blødt kvalitetsmateriale og er fyldt med mikrobiologisk vand. Du kan lægge en bidering med vand i køleskabet, afkøle den let og give babyen lindring for irriterede gummer.
  • En bidering af silikone til baby er fremstillet af helt sikker silikone i fødevarekvalitet.
  • En bidering af naturgummi er egnet til dem, der foretrækker naturmaterialer, da den er fremstillet af naturlig kautsjuk. Det er dog meget vigtigt at huske, at det kan føre til en allergisk reaktion hos barnet, når man bruger en bidering af naturgummi (latex).

Inddeling af bideringe efter barnets alder

  • Mellem 2. og 3. måned begynder babyen at gribe ting med hænderne, og en bidering med rangle eller en bidering af træ med forskellige farveelementer, der kan drejes eller siger en lyd, stimulerer babyen til at opdage forbindelsen mellem hænder og øjne. Denne type bidering vil også være god underholdning for din baby i de efterfølgende måneder.
  • Mellem 4. og 8. måned begynder en krævende tid, hvor først fortænderne bryder igennem, herefter kindtænderne. En kølende bidering med dele, der kan massere, er det bedste valg i denne situation.

Vores tip: Når de første små tænder begynder komme frem, så prøv en tandbørste til børn til fingeren, der er en uundværlig del af regelmæssig mundhygiejne for babyer.

Hvordan renser man en bidering?

Bideringe til børn vasker du regelmæssigt med varmt vand og naturlig sæbe. Nogle bideringe kan også vaskes i opvaskemaskine eller koges eller steriliseres. Det afhænger altid af instruktionerne på emballagen. Regelmæssig vedligeholdelse vil forlænge dens levetid.

En beroligende gel-bidering til at lægge i køleskab, en bidering af naturtræ til babyer med sjove perler eller dele af stof eller en bidering af naturgummi med et sjovt design – vælg den bedste bidering og andet legetøj til babyer i dag!