Rangler til babyer

Filter
Prisklasse

til

Gratis gaver og tilbud

Søde rangler til de allermindste

Udforsk en verden af sjove rangler, der interesserer og underholder din baby hjemme og på rejser! Farvestrålende rangler til børn, der laver forskellige lyde, bidrager til udvikling af koordinationsevne og sanser hos de mindste allerede i de første dage efter fødslen. Rangler er fremstillet af slidstærke kvalitetsmaterialer og er specielt designet, så selv meget små barnehænder nemt kan gribe fat i dem. Vælg den bedste rangle til din baby allerede i dag på notino.dk!

Sådan vælger du en rangle til baby

Rangler er beregnet til børn allerede fra fødslen, og jo mere spændende og farverig ranglen er, desto mere adspredelse giver den. Tænk på ranglens størrelse, form og materiale, når du vælger, men også på babyens alder.

Ranglens form

Strålende farver og interessante former vil interessere babyen, også i urolige øjeblikke. Vælg dog rangler, der ikke vil være alt for tunge for din baby eller svære at gribe fat i. Du kan supplere en klassisk håndrangle med andre typer af rangler:

  • Håndleds- og fodrangler til børn hjælper babyer med at blive bevidste om deres egen bevægelse som en reaktion på lyd. Disse rangler er fremstillet af superblødt stof og har bjælder eller raslende papir. De kan nemt sættes fast på håndleddet og anklen ved hjælp af velcro. Du kan også støde på ranglesokker.
  • En rangle til barnevogn med farverige former og plysdyr i en elastik eller en fjeder er en smuk pynt til enhver barnevogn, og den kan desuden sættes fast på barnesengen eller skråstolen.

Vores tip: Nogle clips til sutter har også ranglekæder eller rangleperler, der samtidig forhindrer, at sutten bliver væk.

Ranglens materiale

Når du vælger en rangle, så tænk også på, udover hvor sikkert materialet er, hvor vanskelig den er at holde ren. Nogle rangler kan du vaske i opvaskemaskine, sterilisere i varmt vand eller vaske i vaskemaskine.

  • Rangler af plast kan have forskellige former og overflader (fordybninger, riller), der hjælper med at lindre, når tænderne vokser frem. Materialet må ikke indeholde ftalater, BPA, PVC eller andre skadelige stoffer.
  • En trærangle til børn har som regel form som kugler eller perler i kombination med andre materialer. Normalt bruges der perfekt bearbejdet træ fra frugttræer, ahorn eller eg.
  • Rangler af stof er nuttede kammerater i form af dyr eller balloner. Ofte kombineres rangler i plys med andre materialer.

Rangler efter barnets alder

  • En rangle til nyfødte bør have mættede kontrastfarver og snarere lave beroligende lyde. Enkle, sammensatte former, der fremmer udvikling af motorik, er populære.
  • En rangle til baby fra 3 måneder har mere komplicerede former og farver med forskellige lyde. Nogle rangler kan også have bideringe, der giver lindring af ubehagelige smerter ved første tandfrembrud. Se for eksempel en Oball-rangle på notino.dk.

Nuttede rangler til børn bidrager til barnets sunde udvikling og giver adspredelse hjemme i barnesengen og i barnevognen på gåtur. Udforsk vores varierede udvalg af legetøj til børn og andre nødvendige ting til børn, og giv din baby den bedste underholdning!