Gå videre til hovedindhold

Yankee Candle

Yankee Candle

Ideen til Yankee Candle opstod i 1969, da Mike Kittredge gav sin mor et håndlavet lys i julegave. Hun elskede det, og det samme gjorde alle omkring hende, så Mike fortsatte med at lave lys. Takket være sin store succes flyttede han inden længe produktionen fra sin garage til en gammel papirmølle, og sådan grundlagde han sit eget mærke, Yankee Candle.

Fra det øjeblik du tænder lyset, og indtil det brænder ud, afgiver Yankee Candle en fantastisk, vedvarende og ren duft, som er den perfekte tilføjelse til ethvert interiør. Lysene indeholder en høj mængde af aromatiske olie og naturlige ekstrakter. Hver duftessens er tro mod ingrediensen, stedet eller oplevelsen, den er inspireret af. Atmosfæren, som det vækker i dit hjem – afslappende, festlig eller forfriskende – kommer blot an på, hvilken slags du vælger.

Alle vil elske en gave fra dette udvalg, og særligt Yankee Candle-juleudgaven er et hit, såvel som Yankee Candle-smeltevoks, et Yankee Candle-gavesæt eller en Yankee Candle-luftfrisker til bilen.

I dag er mærket den bedst kendte producent af duftlys og dufte til hjemmet. Det eksisterer i mere end 20 lande, og alene i USA findes der over 18.000 butikker. Og tænk, at det hele startede med en lille gave til mor...

Se hele teksten skjul tekst