Hårfarve og frisørprodukter

Bestsellere

Oplev vores hårfarver og frisørværktøjer

Find din perfekte skygge, og nyd den fantastiske følelse af en ny frisure! Vi har alt, hvad du skal bruge til at farve håret samlet på et sted, inklusiv frisørredskaber.

Vi tilbyder professionelle hårfarver til brug i hårsaloner, såvel som hårfarvningssæt. Få din ønskede lyse nuance med vores hårblegningsprodukter, og skjul dine grå hår og uønskede udvoksninger med en retouch farvespray. Vi har nogle til dem, der blot ønsker at eksperimentere og afprøve nye farver eller bare have dem i en kort periode. En midlertidig hårfarve er en perfekt mulighed i begge disse tilfælde – og du kan vælge mellem forskellige slags farver, fra naturlige nuancer til elektrisk blå eller vild pink!

Du kan også købe professionelle frisørværktøjer såsom blandingsskåle, farvebørster og beskyttelseshandsker for at gøre hele hårfarvningsprocessen lettere. Vi sælger desuden produkter til permanent hår og krøllejern til dem, som har glat hår og ønsker at give det et lille twist.

Prøv det bedste fra vores udvalg af hårfarvningsprodukter fra professionelle kollektioner fra L’Oréal Professionnel, Schwarzkopf ProfessionalWella Professionals og mange andre!