Fint hår

FILTER PÅ
  • Fint hår
Filter
Prisklasse

til

Mærke
Vis mere
Køn/aldersgruppe
Gratis gaver og tilbud
Anmeldelse
  •   5
  •   1
Bestsellere

Kan du ikke finde ud af, hvordan du håndterer dit fine hår ? Mange kvinder er bekymret over tyndt hår. Håret har ingen volumen, hænger ned, og det kan være svært at sætte det. Men heldigvis du gøre noget ved det! Pleje til fint hår begynder med en god frisure og særlige præparater, der styrker dit hår og øger hårets volumen.

Vælg præparater med en let sammensætning og uden alkohol. Vask dit hår med shampoo til fint hår  for at øge volumen. Den rigtige shampoo gør dit hår let og luftigt. Koffeinshampoo kan har for eksempel en fantastisk virkning og efterlader dit hår dejlig luftigt.

Vælg en hårbalsam , som styrker dit hår og ikke gør det tungt. Undlad at bruge balsam helt ned i hårbunden og til hårrødderne, ellers bliver dit hår endnu mere fladt. Du kan også bruge en speciel hårmaske til fint hår én gang om ugen. Styling gel eller skum er ofte for tunge til fint hår. Det bedste for dit fine hår er volumen-hårlak.

Du vælger selv fra vores brede tilbud af produkter til fint hår på notino.dk. Vi tilbyder en række af shampoos til fladt hår, sprays til hårvolumen, hårbalsamer og styrkende hårmasker. Oven i garanterer vi en ekspresslevering.