Blush

Filter
Bestsellere

Rouge

Blush eller rouge til ansigtet er en vidunderlig hjælper, der bogstaveligt talt kan skabe mirakler med dit ansigt. Med en blush giver du ikke bare dit ansigt en sund glød, men du kan også korrigere din ansigtsform eller fjerne et par år fra din alder. Du skal bare vælge den rigtige og vide, hvordan du bruger den.

Hvordan vælger man nuancen på sin blush makeup?

Du kan vælge nuancen på din blush på to måder: enten efter dine læbers farve eller efter din hår- og hudfarve. I det første tilfælde er det enkelt. Led efter den nuance af blush, der er tættest på dine læbers naturlige farve (prøv f.eks. en blush fra L’Oréal).

I det andet tilfælde gælder denne enkle regel: lysere typer = lysere blush-nuancer, mørkere typer = mørkere blush-nuancer:

    • Blondiner: en lys lyserød eller ferskenfarvet blush
    • Mørkhårede: en gyldenbrun blush eller vinrøde, mørkerøde og laksefarvede nuancer
    • Rødhårede: en abrikosfarvet blush eller en sandfarvet nuance

Pudder- vs. flydende blush: Hvilken er den bedste blush?

Det afhænger altid af din hudtype. En pudderblush er mere egnet til blandet og fedtet hud, der har brug for at blive lidt matteret. Hvis du lider af tør hud, om vinteren eller hele året rundt, vil en flydende eller en cremet blush (blush cream) være bedst egnet til dig. Den giver huden glød uden at fremhæve ufuldkommenheder, og desuden kan den også fint bruges som læbestift.

Hvad bruger man til at påføre blush? Det grundlæggende er at vælge den rigtige kosmetikbørste. En pudderblush påfører du med en større skrå børste. Målet er at pudre huden let med blush, så farvetonen bliver let og luftig. Et kraftigt lag skaber et unaturligt og næsten kunstigt resultat. En cremet blush påfører du bedst med en makeupsvamp.

Hvordan påfører man blush?

  1. Sug kinderne ind, så dine kindben står frem, og læg så blush på dem.
  2. Hvis du har et bredere ansigt, påfører du blush i retning fra øret mod næsen lodret og skråt.
  3. Hvis du har et smallere ansigt, påfører du blush vandret.
  4. Hvis du er kommet til at påføre for meget blush, tørrer du ansigtet af med en ren børste, og derefter udjævner du det med lidt pudder.

Vælg en praktisk blush-stift, en blush-palet til forskellige lejligheder eller en cremet blush med en saftig effekt fra vores udvalg. Ud over en blush kan du også anskaffe dig en highlighter eller en bronzer.