Elektrisk tandbørste til børn

Filter
Prisklasse

til

Mærke
Køn/aldersgruppe
Gratis gaver og tilbud
Bestsellere

Eltandbørste børn

Hvordan vænner man børn til at børste tænder regelmæssigt? Giv dem en elektrisk tandbørste til børn med eventyrmotiver, så bliver tandhygiejnen en leg! Det har aldrig været sjovere at børste sine tænder.

Fordele ved en elektrisk tandbørste til børn

  • Det er mere effektivt at børste tænder med en elektrisk tandbørste til børn. Den kan nå op på næsten 48.000 vibrationer i minuttet, det er op til 6× flere end klassiske tandbørster.
  • Den er mindre og ligger bedre i en barnehånd. Du kan desuden købe den med muntre eventyrmotiver, der gør tandbørstningen sjovere.
  • Børster med Bluetooth bidrager til en mere effektiv tandbørstning og kan underholde ved morgen- eller aftenbørstningen, måske mens I lytter til et eventyr.
  • En timer i den elektriske tandbørste fortæller børnene, hvornår de har børstet i den rigtige tid.
  • I sammenligning med en klassisk tandbørste vil børnene være mere motiverede for at børste tænder, når de bruger en eltandbørste til børn. Børstning er sjovere og mere enkel.
  • På notino.dk finder du også ekstra børstehoveder, og derfor kan søskende også børste tænder med en enkelt elektrisk tandbørste til børn. Du skal bare skifte børstehovedet ud.

En klassisk, roterende eller sonisk tandbørste til børn?

Forsøger du at beslutte, om det skal være en manuel, en oscillerende eller en sonisk tandbørste til børn? Kom, og lær dem bedre at kende:

   • Hovedet på en roterende el tandbørste til børn drejer rundt, og derved børster den meget effektivt urenheder og plak af tændernes overflade og fjerner en kedelig farve fra dem.
   • En sonisk tandbørste til børn drejer ikke rundt, dens hoved vibrerer kun let og børster urenheder af. Med sin bevægelse får den vandmolekyler til at bevæge sig, der sammen med tandpastaen danner skum, løsner plak og skyller den væk, også fra steder hvor det er svært at nå ind. Til forskel fra en roterende børste er den også egnet til sensitive tænder og tandkød.
   • En manuel tandbørste til børn er den billigste, men samtidig mindst effektive variant. Den egner sig til rejser og til at skifte mellem den og en børne el tandbørste.

Undervurdér ikke vigtigheden af en regelmæssig tandhygiejne for dig selv og dine børn – elektriske børnetandbørster fra Philips eller Oral B er pålidelige hjælpere til at få perfekte rene tænder uden tandsten.