Øjenskygger

Filter
Prisklasse

til

Køn/aldersgruppe
Gratis gaver og tilbud
Anmeldelse
  •   6
  •   1
  •   1
  •   1
Bestsellere

Øjenskygge

Øjenskygger fremhæver smukt din øjenfarve. Nu kommer alle til at lægge mærke til dine flotte øjne! Med en øjenskyggepalet bliver du nemt mester i at lægge øjenmakeup. Hvis du leder efter en praktisk makeup til rejsen eller til håndtasken, så sats på en øjenskyggeblyant eller kompakte monoskygger. Kontaktlinsebrugere vil derimod sætte pris på en creme øjenskygge og en flydende øjenskygge. Og hvis vejrudsigten for din date eller jobsamtale i morgen siger regn, vil du blive reddet af de vandfaste øjenskygger. (Prøv for eksempel en Catrice øjenskygge).

Det rigtige valg af type af øjenskygge er kun halvdelen af vejen til succes. Nuancen, som du vælger alt efter din farvetype og øjenfarve, spiller også en stor rolle. Nøglen til succes er, at øjenskyggernes farve står i modsætning til din øjenfarve, dvs. skaber en kontrast.

Hvis du længes efter et stylet, naturligt look, så prøv nude øjenskyggepaletter. De klæder alle øjne uden undtagelse! Til fest, når du gerne vil være midtpunkt, så sats på farvede eller glitrende øjenskygger (glimmer øjenskygge).

Hvilke øjenskygger passer til dine øjne?

Øjenskygge til blå øjne

De, der har blå øjne, har nok at vælge imellem! Mørkebrune, svagt pink og lilla øjenskygger er som skabt til lyseblå øjne. Metalfarver passer derimod godt til himmelblå øjne, og til blågrønne øjne passer abrikosfarvede øjenskygger allerbedst. (Prøv for eksempel en Clinique øjenskygge).

Skygge til grønne øjne

Lilla øjenskygger klæder grønne øjne bedst. Hvis lilla ikke er din farve, så prøv en mere klar farve som for eksempel cremefarvet, pink eller sølvfarvet. Øjnene kommer også til at stråle med en intens blå øjenskygge. Til fest er det absolut bedste valg en metallisk guldfarve.

Øjenskygge til brune øjne

Til brune øjne er det bedste valg en beige, abrikosfarvet og grøn øjenskygge. Vælg altid helst intense, eller modsat lyse nuancer, så dine øjne ikke "forsvinder". Sats på røgfarvede (smokey-eye) øjenskygger om aftenen.

Skygge til grå øjne

Grå øjne er en sjældenhed, og derfor fortjener de at blive set! En hvilken som helst øjenskygge, der er markant eller glitrende, vil klæde dem, der har grå øjne. Prøv måske gyldne øjenskygger til aftenbrug og lilla eller orange øjenskygge i løbet af dagen. (Søg for eksempel på nyx øjenskygge).

Hvordan med øjenskygger eller 3 regler, der giver et fantastisk resultat

  1. Arbejd maksimalt med 3 øjenskyggefarver.
  2. Mørkere farver hører til på den yderste øjenkrog, ton dem ud i retning indad, så de bliver lysere.
  3. Før du lægger øjenmakeup, så påfør en øjenskyggeprimer, for at øjenskyggerne kan holde længere.

Vælg fra en kulørt vifte af farver på notino.dk, hvor du finder kvalitetsøjenskygger og øjenskyggepaletter fra de verdenskendte mærker NYX Professional Makeup, Clinique, Makeup Revolution og andre!