Intimpleje

Bestsellere

Intimgeler og -servietter til din intimhygiejne

Giv dine intime dele en særlig pleje, der bevarer deres naturlige mikroflora og forebygger intimt ubehag eller en uønsket lugt. Intimplejeprodukter indeholder ikke klassisk sæbe og er overvejende baseret på et indhold af mælkesyre og andre plejende ingredienser, der sørger for en sund og naturligt sur pH-værdi i intimområdet og giver en ny, behagelig følelse af friskhed og renhed.

Hvorfor bruge en intimgel?

En sund pH-værdi i intimzonen ligger cirka på en værdi fra 3,8-4,5 (et surt miljø). Almindelige sæber og brusegeler er normalt basiske (pH 5,5), og brug af dem til intimhygiejne resulterer i forstyrrelse af mikrofloraen. Renseservietter og geler til intimområdet har en speciel sammensætning, der holder den naturlige pH-værdi i balance, beroliger irritation og bekæmper en ubehagelig lugt.

Hvilke intimplejeprodukter skal jeg vælge?

På notino.dk finder du et bredt udvalg af intimpleje-produkter til daglig brug og som en redning på rejser.

  • Intimsæbe er specielt formuleret, så hudens hydrolipide film ikke bliver forstyrret, og slimhinderne bliver beskyttet mod irritation. Intimsæber er egnede til brug hver dag.
  • Rensegel og emulsion til intimområdet er beregnede til sensitiv og irriteret hud, som de hurtigt får i balance igen og mindsker intimt ubehag. De egner sig til regelmæssig pleje.
  • Renseskum til intimområdet med en optimal pH-værdi er et opfriskende vaskemiddel til regelmæssig skånsom, men effektiv intimhygiejne og intimpleje mod lugt.
  • Vaskeolie til intimområdet renser og tilfører huden intensiv fugt.
  • Renseservietter til intimområdet med en mild duft er et fantastisk hjælpemiddel på rejser, hvor der er begrænset mulighed for hygiejne, eller til opfriskning i løbet af dagen. Vådservietter til intimhygiejne kan fås i praktiske pakker, der nemt kan passe i enhver håndtaske eller rygsæk.
  • Spray til intimområdet eller "mist" til intimområdet er beregnet til hurtig opfriskning af de sarte dele i løbet af dagen eller til meget skånsom vask.

Intimhygiejne til mænd

  • Ved øget fysisk aktivitet eller som forebyggelse mod ubehagelige følelser af spænding og ubehag giver intimhygiejne til mænd en hurtig lindring, fugtning af huden og en langvarig følelse af friskhed. Intim hygiejne produkter til mænd er beregnet til daglig pleje af de sarte områder og bør være et uundværligt supplement til brusegeler.
  • I sortimentet på Notino finder du rensegel til intimområdet til mænd, der er egnet til regelmæssig brug i brusebad. Til badet anbefaler vi en rensegel til intimområdet, der ikke skylles af, som en supplerende pleje, der sikrer en frisk og tør følelse hele dagen, og som virker som en antiperspirant med en behagelig duft.

Giv dig selv en følelse af renhed og friskhed hele dagen, og opdag de bedste geler til intimhygiejne, praktiske vådservietter til mild pleje eller sprays til intimområdet til både kvinder og mænd på notino.dk allerede i dag!