Bronzere

Bestsellere

Hvad er bronzer

Længdes du efter en solbrændt hud, selv i de koldere måneder? Med en kvalitativ bronzer tryller du et solbrunt look frem og på ingen tid ligner du én, der lige er kommet hjem fra sommerferien. Bronzer er også velegnet til ansigtskonturering. Du skal bare overholde et par basis regler.

Hvilken bronzer skal du vælger?

Hvis du er en bronzer-jomfru, prøv bronzer-pudder eller bronzer toneperler. Disse slags bronzere er nemme at påføre. Påfør blot med børste forsigtigt under kindbenene, på tindingerne, omkring hagen og siderne af næsen og intensiver gradvist. Løse bronzere sminkes nemt gradvist ud, så du undgår et kunstligt look.

Udover løse bronzere kan du få flydende bronzer eller bronzer pen. Det kræver bare lidt øvelse, før du kan skabe en naturlig solbrun effekt.

Hvordan påfører man en bronzer?

Det afhænger af hvor dygtig du er, din erfaring og præferencer. Hvis du er en rutineret bruger, kan du klare dig med for eksempel en svamp. Når du starter med at bruge en bronzer, anbefaler vi at bruge en stor børste, som vil skabe et naturlig look.

Prøv Catrice bronzer eller bronzer-pudder L’Oréal Paris eller NYX Professional Makeup og få et nyt glitrende og solbrunt look!