Wella Professionals

Om Wella Professionals

Wella Professionals er et førsteklasses hårplejemærke, som knytter folk sammen gennem kærlighed til og passion for håret. Takket være næsten 140 års erfaring har Wella Professionals en omfattende portefølje af topkvalitetsprodukter, som fås i mere end 150 lande i verden.

  

Mærket har mange originale patenter og deres førsteklasses kvalitet er certificeret af mange prestigefyldte priser og berømte frisører, som har samarbejdet om deres Wella-hårprodukter. Wella Professionals er et førende mærke inden for hårfarve. Wellas hårfarver er altid effektive og giver professionelle og fejlfri resultater. Du skulle også prøve en Wella-shampoo og -balsam, Wella-hårolie eller sjove og trendy Wella Colour Fresh-midlertidige hårfarver. Kort sagt, hvis du ikke vil gå på kompromis med din hårpleje, og du altid er på udkig efter nye og bedre produkter til at holde dit hår smukt, så er Wellas hårpleje lige noget for dig. Nyd følelsen af at have lækkert hår.

Se hele teksten skjul tekst

Wella Professionals
Filter
Prisklasse

til

Køn/aldersgruppe
Gratis gaver og tilbud
Anmeldelse
  •   7
Bestsellere

Wella Professionals er et førsteklasses hårplejemærke, som forbinder folk gennem kærlighed og lidenskab for hår. Takket være næsten 140 års erfaring har Wella Professionals en lang række kvalitetsprodukter, som er tilgængelige i mere end 150 lande rundt omkring i verden. Mærket har mange originale patenter og deres førsteklasses kvalitet er certificeret af mange prestigefyldte priser og berømte frisører, som har samarbejdet på deres Wella hårprodukter. Wella Professionals er et førende mærke indenfor hårfarve. Wella hårfarver er altid effektive og giver professionelle og fejlfri resultater. Du skulle også prøve en Wella shampoo og balsam, Wella hårolie eller sjove og trendy Wella Colour Fresh midlertidige hårfarver. Kort sagt, hvis du ikke vil gå på kompromis med din hårpleje, og du altid er på udkig efter nye og bedre produkter for at holde dit hår smukt, så er Wella hårpleje noget for dig. Nyd følelsen af at have lækkert hår.