Wella Professionals SP Luxe Oil Luksusshampoo Til skadet hår

Wella Professionals SP Luxe Oil Luksusshampoo Til skadet hår
Wella Professionals SP Luxe Oil Luksusshampoo Til skadet hår
200 ml
87,20kr

Kode: WLL1279 | På lager
1
GLS
onsdag 20.1.2021
UPS Air Mail
onsdag 20.1.2021

Produktbeskrivelse Wella Professionals SP Luxe Oil
Egenskaber

Shampooen Wella Professionals SP Luxe Oil renser effektivt hovedbunden, vasker håret grundigt og giver det den naturlige skønhed tilbage.

Egenskaber:

  • vasker håret og renser hovedbunden
  • regenererer og nærer håret
  • giver intensiv fugt
  • styrker hårets fibre
  • efterlader håret blødt

Brugsvejledning:
Påfør en passende mængde af shampoo i det våde hår. Skum, og skyl grundigt. For at opnå den optimale effekt bør du fortsætte hårplejen fra samme række.

Egenskaber

Hårtype
alle hårtyper
Effekter
Nærende
Aktive ingredienser
arganolie
Hovedbundstype
alle hovedbundstyper

Om mærket Wella Professionals

Wella Professionals er et førsteklasses hårplejemærke, som forbinder folk gennem kærlighed og lidenskab for hår. Takket være næsten 140 års erfaring har Wella Professionals en lang række kvalitetsprodukter, som er tilgængelige i mere end 150 lande rundt omkring i verden. Mærket har mange originale patenter og deres førsteklasses kvalitet er certificeret af mange prestigefyldte priser og berømte frisører, som har samarbejdet på deres Wella hårprodukter. Wella Professionals er et førende mærke indenfor hårfarve. Wella hårfarver er altid effektive og giver professionelle og fejlfri resultater. Du skulle også prøve en Wella shampoo og balsam, Wella hårolie eller sjove og trendy Wella Colour Fresh midlertidige hårfarver. Kort sagt, hvis du ikke vil gå på kompromis med din hårpleje, og du altid er på udkig efter nye og bedre produkter for at holde dit hår smukt, så er Wella hårpleje noget for dig. Nyd følelsen af at have lækkert hår.

Anmeldelse Wella Professionals SP Luxe Oil