Gå videre til hovedindhold

Ophævelse af købsaftalen

OPHÆVELSE UDEN GRUND (RETURNERING AF VARERNE)

Har du valgt forkert? Hos os skal du ikke bekymre dig om at vælge den forkerte duft eller skønhedsprodukt. Du kan trække dig ud af købsaftalen indenfor 90 dage uden at give en grund.

Hvornår kan jeg trække mig ud af en købsaftale uden at opgive en grund?

Når du handler hos os, kan du returnere et hvilket som helst produkt med undtagelse af de produkter, som:

a) blev ændret, eller produceret efter dine instruktioner (f.eks. en indgraveret pakke)

b) ikke kan returneres af hygiejniske grunde (f.eks. skønhedsprodukter, der er blevet åbnet, eller andre varer, som er kommet i direkte kontakt med huden)

Hvis du bestiller dine varer pakket som gave eller i økologisk emballage, er det ikke muligt at fortryde aftalen om denne service, efter at varerne blev pakket, og gave eller økologisk indpakningsservice således var gennemført. Vi gør opmærksom på, at vi pakker dine varer straks efter ordremodtagelse.

Du kan heller ikke trække dig ud af en købsaftale, hvis det drejer sig om varer, der allerede er pakket ind som gave. Vi vil gerne minder dig om, at du ifølge loven er ansvarlig for den reduktion der sker af produkternes værdi, der er opstået som et resultat af brugen af disse produkter, som overstiger den nødvendige tilpasning til produkternes egenskaber (for eksempel, hvis du bliver ved med at bruge en duft, efter at du har testet den). I disse sager kan vi kun tilbagebetale dig en forholdsmæssig del af prisen).

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg vil trække mig ud af købsaftalen, uden at opgive en grund?

Giv os besked om din beslutning om at trække dig ud af købsaftalen indenfor 90 dage. Den bedste måde at gøre dette er ved at kontakte os på [email protected] eller ved at ringe 78 79 36 38. Du kan også bruge formularen, som findes her.

Send produkterne til følgende adresse Milena Klímová, EXPANDECO - NOTINO, Svedviksvägen 48, 149 43 Nynäshamn, SEmed det samme eller senest indenfor 14 dage. Hvis du har modtaget yderligere varer gratis ("gave") i forbindelse med købsaftalen, skal denne gave også returneres.

Vi vil tilbagebetale dig købsprisen for varerne senest 14 dage fra den dag, du fortrød kontrakten. Dog kan vi udskyde betalingen i overensstemmelse med loven, indtil varerne returneres. Hvis du fortryder indenfor de første 14 dage fra leveringen af varerne, har du også ret til at få tilbagebetalt de omkostningerne som der har været i forbindelse med leveringen, som beløbsmæssigt svarer til den billigst mulige leverings-metode..

Kontaktoplysninger

Vi svarer gerne på alle dine spørgsmål om ophævelsen af købsaftalen uden grund, hvis du kontakter os på e-mailadressen [email protected] eller på telefonnummer 78 79 36 38.

Spørgsmål? Så kontakt os.
Når du indsender dette, vil Notino Deutschland und Österreich GmbH behandle dine oplysninger for at behandle dit ønske på basis af oprigtig interesse. I overensstemmelse med Privatlivspolitik kan du indsende en indsigelse mod denne brug af dine personlige oplysninger.