Gå videre til hovedindhold

Clinique Beauty

Om Clinique

Hudpleje og makeup, der er udviklet af dermatologer, med en effektiv, sikker og klinisk dokumenteret sammensætning. Det amerikanske mærke Clinique undgår brugen af allergener og irriterende stoffer i sin produktion og forebygger dermed mulige skader på huden. Resultatet er førsteklasses hypoallergen makeup og hudpleje, som din hud vil være glad for.

Mærket Clinique opstod i 1968, hvor de første dele fra en serie med ansigts- og kropsplejeprodukter kom i handelen. Fra begyndelsen var det vigtigt at kombinere de enkelte aktive ingredienser på grundlag af de nyeste forskningsresultater, så de kunne få størst mulig effekt uden irritation. Cliniques skønhedsprodukter er uden parfume og ftalater og gennemgår strenge allergitests. Derfor er de også velegnede til den mest sensitive hud.

Prøv selv en kosmetik, hvis sammensætning hele tiden bliver undersøgt i samarbejde med videnskabsfolk, forskere, læger og certificerede dermatologer, og som derfor sikrer bedst mulige resultater uden irritation. Ud over hud- og kropspleje og makeup er det også værd at lægge mærke til dufte fra Clinique, blandt hvilke du kan finde den perfekte Clinique-parfume til dig selv og dine kære. Kvinder vil blive begejstret for eau de parfumen Clinique Happy, der er fuld af blomster- og frugtagtige noter, mens mændene for eksempel vil kunne lide eau de toiletten Clinique Happy for Men, der gemmer på duftnoter af citrus.

Se hele teksten skjul tekst