BLACK FREDAG 2020

Rabatten gælder for alle produkter markeret med "Black Friday". Brug kode black25 i kurven.

Se hele teksten skjul tekst

Notino tip: Udvalgte mærker med 25% rabat!

LancômeGucciVichyBurberry
VersaceLa Roche-PosayNYX Professional MakeupSchwarzkopf Professional
LaliqueAvènePayotYankee Candle
L’Oréal ParisBath & Body WorksArtdecoVictoria's Secret
Bobbi BrownMontaleManceraAvon

25% rabat på udvalgte mærker er gyldigt fra 23. 11. 2020 til 29. 11. 2020. Denne rabat gælder ikke for produkter, der er på tilbud eller udsalg.

Se hele teksten skjul tekst

Filter

Prisklasse

til

Gratis gaver og tilbud

Kategori

Mærke

Vis mere

Køn/aldersgruppe

Anmeldelse

  •   108
  •   21
  •   3
  •   1
Bestsellere

Hvornår er Black Friday 2020?

I år er Black Friday den 27. november, men med Notino.dk kan du nyde en hel uge med Black Friday-tilbud, der starter mandag den 16. november og slutter søndag den 29. november 2020. Det giver dig masser tid til at få alle dine favoritter til utrolige priser.

Notino-tilbud og salg

Kan du ikke vente på Black Friday? Vi har rabatter året rundt. Bare hold øje med vores specielle tilbud eller tilmeld dig og få vores nyhedsbrev. På den måde går du aldrig glip af en rabat på dit yndlingsparfume eller skønhedsprodukt igen!

Hvordan er Notino Black Friday?

Black Friday på Notino.dk er en uge med rigtige rabatter på top duft og skønhed.

Hvad er Black Friday?

Black Friday er en shoppingbegivenhed, der stammer fra USA og derefter spredes over hele verden. Black Friday-salget finder sted fredagen efter Thanksgiving Day og giver massive rabatter. Hvert år er Black Friday grundlæggende starten på shoppingfeberen før jul.

Oprindelsen til Black Friday går tilbage til 1929, da New York-aktiemarkedet styrtede ned, hvilket startede en økonomisk krise og fik nogle detailhandlere til at tilbyde rabatter og tilskynde folk til at begynde at shoppe igen. Begivenheden blev populær, og Black Friday er nu en af ​​årets største shoppingbegivenheder.

Se hele teksten skjul tekst