Gå videre til hovedindhold

BLACK FRIDAY 2022

Hvornår er Black Friday 2022?

I år er Black Friday den 25. november, men med Notino.dk kan du nyde en hel uge med Black Friday-tilbud, der starter mandag den 21. november og slutter søndag den 27. november 2022. Det giver dig masser tid til at få alle dine favoritter til utrolige priser.

Notino-tilbud og salg

Kan du ikke vente på Black Friday? Vi har rabatter året rundt. Bare hold øje med vores specielle tilbud eller tilmeld dig og få vores nyhedsbrev. På den måde går du aldrig glip af en rabat på dit yndlingsparfume eller skønhedsprodukt igen!

Hvordan er Notino Black Friday?

Black Friday på Notino.dk er en uge med rigtige rabatter på top duft og skønhed.

Vores kampagnekode giver dig 20% rabat på udvalgte populære mærker. Shop produkter fra mærker som Calvin Klein, Yves Saint Laurent, Jean Paul Gaultier og mere til specielle priser.

Hvorfor kom vi med sommerens Black Friday?

Leder du efter en solcreme, nogle toiletartikler i rejsestørrelse eller ny makeup og duft til en sommerfestival? Så er vores Notino Summer Black Friday noget for dig - spar på alt hvad du har brug for, og læg de ekstra penge på din næste rejse. Selv den mest solrige sommer kan bruge en Black Friday!

Hvad er Black Friday?

Black Friday er en shoppingbegivenhed, der stammer fra USA og derefter spredes over hele verden. Black Friday-salget finder sted fredagen efter Thanksgiving Day og giver massive rabatter. Hvert år er Black Friday grundlæggende starten på shoppingfeberen før jul.

Oprindelsen til Black Friday går tilbage til 1929, da New York-aktiemarkedet styrtede ned, hvilket startede en økonomisk krise og fik nogle detailhandlere til at tilbyde rabatter og tilskynde folk til at begynde at shoppe igen. Begivenheden blev populær, og Black Friday er nu en af ​​årets største shoppingbegivenheder.