Vichy Deodorant Roll-on til at behandle overdreven svedtendens

Vichy Deodorant Roll-on til at behandle overdreven svedtendens
Vichy Deodorant Roll-on til at behandle overdreven svedtendens
50 ml
61,90kr

Kode: VCH0127 | På lager
1
GLS
onsdag 12.5.2021
UPS Air Mail
mandag 10.5.2021

Beskrivelse Vichy Deodorant
Egenskaber

Stress vælter ind over dig fra alle sider, så giv ikke dig selv flere bekymringer – over din armhule. Giv dig selv en følelse af selvsikkerhed i op til flere dage.

Den virkelig effektive roll-on mod overdreven sved, Vichy Deodorant, giver pålidelig beskyttelse mod sved i op til 72 timer. Selv i krævende situationer kan du tage din farvestrålende, stramme T-shirt på uden at behøve at være nervøs for irriterende pletter under armene.

Egenskaber:

  • intensiv pleje mod sved, også i stressende situationer
  • effektiv i op til 72 timer*
  • også egnet ved overdreven svedproduktion
  • egner sig også til følsom hud
  • hurtigtørrende tekstur
    *instrumentundersøgelse

Ingredienser:

  • Perspicalm™ og ultra-absorberende mineraler – regulerer hedeture og sved
  • uden alkohol

Anvendelse:
Påfør dagligt på huden i armhulen, lad den trænge ind.

Egenskaber

Emballagetype
Roll-on
Hudtype
sensitiv

Om mærket Vichy

Vichys hudpleje er synonym med pålidelighed og høj kvalitet. Deres produkter er designet til at give den helt rigtige pleje til enhver hudtype, herunder den mest sensitive af slagsen. Kombinationen af dulmende og genoplivende mineraliseret mineralvand fra Vichy og andre aktive ingredienser fører til synlige resultater inden for få dage. Mineralvandets hemmelighed har været kendt i århundreder – de antikke romere dedikerede endda denne varme kilde til skønhedsgudinden. Vichy er et pragteksempel på en vellykket fusion mellem skønhed og videnskab. Dets nøgleværdier er synlige resultater, teknologier baseret på den seneste forskning, et strengt etisk regelsæt, og formularer, der egner sig til alle hudtyper. Vichy-produkter hjælper mennesker over hele verden med at pleje deres hud hver dag. Vichys laboratorier har til mission at udvikle hudplejeserier til enhver hudtype og levere de bedste produkter til hele familien. Uanset dine skønhedsbehov har Vichys hudpleje altid det rigtige svar.

Anmeldelse Vichy Deodorant