Gå videre til hovedindhold

Visning af pris ved produkter

Denne pris bliver anbefalet af leverandøren af produktet.

Det drejer sig om den pris, som leverandøren anbefaler os som varens endelige pris. En leverandør kan for eksempel være varens producent eller distributør. Vi forsøger at opdatere information om priser så ofte som muligt. Det gør vi mindst én gang om året, så oplysningerne om den anbefalede detailpris altid er aktuelle.

Pris anbefalet af leverandøren og omregnet fra fremmed valuta. 

Det drejer sig om den pris, som leverandøren anbefaler os som varens endelige pris. En leverandør kan for eksempel være varens producent eller distributør. Vi forsøger at opdatere information om priser så ofte som muligt. Det gør vi mindst én gang om året, så oplysningerne om den anbefalede detailpris altid er aktuelle. Denne pris er omregnet fra en anden valuta fra en af EU-medlemsstaterne eller fra en anden valuta fra tredjelande efter den gældende kurs på dagen for opdatering.

Den højeste pris, som vi har solgt produktet til i de seneste to år. 

Det drejer sig om den højeste pris, som produktet er blevet udbudt til på Notino i de seneste to år. Det er en nyttig referenceindikator for vores kunder, hvormed vi beskytter dem mod vildledende eller falske kampagner. 

I de tilfælde hvor vi viser den pris, der bliver anbefalet af leverandøren, den pris, der bliver anbefalet af leverandøren og omregnet fra fremmed valuta, eller den højeste pris, som vi har solgt produktet til i de seneste to år, viser vi også forskellen i % i forhold til den aktuelle pris, som vi betegner som en fordel ved køb af produktet.

Den laveste pris, som produktet er blevet solgt til i den seneste måned. 

Dette er den lavest mulige pris, som du har kunnet købe produktet til på Notino i de sidste 30 dage, inden særtilbuddet/udsalget startede. Produktet, hvor denne pris er vist, kan samtidig i den foregående periode have været med i en kampagne, hvor der blev anvendt en rabatkupon.