Reservebarberblade, klinger og skærehoveder

Bestsellere

Find de rigtige barberblade eller klinger til din barberskraber

Giver din barberskraber ikke så glat et resultat som tidligere? Så er det på tide at udskifte skærene! Anskaf dig et tilstrækkeligt forråd af reserveklinger eller barberblade, og hav altid din barberskraber klar til at give et præcist resultat.

Hvordan vælger jeg de rigtige barberblade til barbering eller reserveklinger?

Det er ekstremt nemt. Hvis du leder efter de bedste barberblade, så er det ganske enkelt dem, der passer til din barberskraber. På Notino er barberskraberens kompatibilitet med barberblade eller barberbladsrefiller altid angivet ved produktbeskrivelsen.

Hvor længe holder barberblade eller skær?

Optimalt holder skærene til flere barberinger. Det gælder normalt selv for engangsbarberskrabere. Hos elektriske barbermaskiner er det noget nemmere. Det er ikke nødvendigt at udskifte skærehoveder eller hoveder oftere end cirka én gang om året. Det er nok at følge producentens brugsanvisning.

Barberbladsrefiller og barberblade til barberskrabere til vådbarbering

  • Reservehoveder (eller også klinger) normalt med 3 til 5 skær er et af de hyppigste valg. De passer til populære barberskrabere fra Gillette (Gillette Fusion barberblade eller Gillette Venus barberblade), Wilkinson og andre. Ud over skarpe skær er reserveklinger ofte også udstyret med en fugtgivende stribe til at mindske irritation, beskyttende komponenter eller andre forbedringer, der gør barbering nemmere.
  • Klassiske barberblade til barberskrabere er ren nostalgi, men de fungerer stadig virkelig godt! De passer kun til bestemte typer af barberskrabere, hvor der indsættes ét barberblad. Ekstra barberblade er normalt pakket enkeltvis i pakker med 5 eller 10 stk. Det er kun op til dig, om du vælger barberblade fra Wilkinson, eller om det er barberbladet fra Gillette, der fjerner dine skægstubbe.
  • Engangsbarberblade, mere præcist sagt engangsbarberskrabere, er det altid godt at have. For eksempel til korte rejser, når du ikke lige vil tage din skraber med tilbage, eller de redder dig, hvis du ikke lige har nået at købe et forråd af reservehoveder.

Skærehoveder og andre reservedele til elektriske barbermaskiner

  • Skærehovedet er helt nødvendigt, for at din elektriske barbermaskine kan fungere rigtigt og give et glat resultat. Det skal normalt udskiftes efter nogle måneder – følg altid producentens brugsanvisning.
  • Barberhoveder kan også blive slidt op, men derfor er det ikke straks nødvendigt at anskaffe sig en ny barbermaskine. På Notino kan du købe både reservebarberhoveder og individuelle reserveklinger.

Undgå hudirritation ved barbering på grund af et sløvt skær, og udskift det med et nyt i tide. I vores sortiment finder du et bredt udvalg af reservehoveder, skærehoveder og barberblade, herunder de populære Philips OneBlade klinger, barberblade fra Gillette og Wilkinson Sword, såvel som skærehoveder til Braun barbermaskiner. Du skal bare vælge!