Gillette Venus ComfortGlide Breeze Erstatningsblade

Gillette Venus ComfortGlide Breeze Erstatningsblade
Gillette Venus ComfortGlide Breeze Erstatningsblade
4 stk.
83,10kr

Kode: GIL1635 | På lager
1
GLS
onsdag 19.5.2021
UPS Air Mail
mandag 17.5.2021

Beskrivelse Gillette Venus ComfortGlide Breeze

Længes du efter en virkelig flot, glat barbering og skånsom pleje i samme trin? Barberbladsrefillen, Gillette Venus ComfortGlide Breeze, kombinerer 3 skarpe blade for at fange selv de fineste hår og fugtgivende gelpuder med kropssmør, der gør, at du ikke behøver at bruge barbergel eller -skum.

De bevægelige puder skummer let efter berøring med den fugtige hud og gør det nemmere for skæret at glide hen over huden. Det følger desuden nemt alle din krops kurver. Den blide duft af fresier, der frigives med hvert tag, skaber en mere intens, perfekt barberingsoplevelse.

Egenskaber:

  • 3 skarpe blade til at give en perfekt barberet hud
  • indbyggede gelpuder, der skummer ved kontakt med vand og gør barberingen nemmere
  • ikke nødvendigt at bruge barbergel
  • har en blid blomsterduft
  • kan bruges sammen med alle Venus barberskrabere (undtagen Simply Venus)

Anvendelse:
Fugt huden med vand, og barbér med lange tag. Hvis barberingen ikke er god nok, udskifter du skæret med et nyt.

Om mærket Gillette

„The Best Men Can Be“ har Gillette sagt i over 100 år. Grundlæggeren King C. Gillette fulgte selv dette motto, da han i 1900 kom med en revolutionær prototype af engangsblade til barbering. Siden da er barber grejet fra Gillette blevet raffineret for at give dig den allerbedste oplevelse.

 

I 1998 blev Gillette Mach 3 introduceret, hvilket var den første teknologi på markedet med 3 klinger til en endnu tættere barbering. Efterhånden begyndte mærket også at tilbyde Gillette Venus-serien, barbermaskiner og kosmetik til kvinden. Gillette barbermaskiner til kvinder sikrer perfekt hudbarbering, og der er mange forskellige typer og design at vælge imellem til enhver kvindes tilfredshed.

Uanset hvilken Gillette-barbermaskine du vælger fra dets brede udvalg, tilpasser den sig altid perfekt til konturerne i dit ansigt eller på din krop. Få den perfekte barbering med verdens mest avancerede barbermaskiner ,og kontroller din stil.

Anmeldelse Gillette Venus ComfortGlide Breeze