Gå videre til hovedindhold

Lattafa

Lattafa

I sine autentiske orientalske dufte indfanger Dubais førende parfumemærke Lattafa livligt essensen af den arabiske kulturs berømte arv og bringer en verden af sofistikerede og fængslende dufte fra De Forenede Arabiske Emirater til folk i mere end 60 lande over hele verden.

Konceptet med parfumer, der vil spille sammen med den arabiske kulturs luksus og elegance, blev skabt af Sheikh Shahid Ahmad og Shoaib Iqbal i 1980. De kaldte deres mærke Lattafa, inspireret af de arabiske ord "Latif", der betyder "venlighed", og "Lateefa", der kan oversættes til "behagelig". De havde en vision om at skabe luksuriøse førsteklasses dufte til de lokale kunder i Mellemøsten. Men den nystartede virksomhed blev hurtigt til et hæderkronet selskab med eksport til hele verden. Tre generationer af Sheikh-familien har gennem tiden været involveret i dets udvikling og udvidelsen af porteføljen.
Forkæl dig selv med den arabiske luksus, og prøv Lattafa-parfumer. Duftene, der er udviklet under dette mærke, udtrykker personlighed, skaber længerevarende indtryk og fremkalder positive følelser. Unisex eau de parfumer – den aromatiske duft af Lattafa Ana Abiyedh Rouge, den krydrede duft af Lattafa Badee Al Oud Oud For Glory eller den krydrede-læderagtige duft Lattafa Oud Mood – vil bidrage til at udtrykke personligheden hos både mænd og kvinder. En friskere citrusvariant af de orientalske dufte findes i eau de parfumen til mænd Lattafa Raghba For Man, mens både kvinder og mænd vil nyde et strejf af sensualitet med duften Lattafa Velvet Oud.

Se hele teksten skjul tekst