Solcremer til børn og babyer

Bestsellere

Hvordan vælger du den bedste solcreme til børn?

Beskyt børnenes hud mod solstrålerne, hver gang de er udenfor ved hjælp af den bedste solcreme til børn. Ikke kun på ferie ved havet, men hver dag.

Barnehuden er ikke bare mere følsom, men også meget tyndere end hos voksne og bliver derfor nemt og hurtigt solskoldet. En klassisk solcreme til voksne er ikke nok til den, og den kan irritere den. For at opnå kvalitetsbeskyttelse af barnehuden, så du ikke bare undgår solskoldning, men også hudsygdomme, bruger du en speciel solspray til børn og solcremer til babyer og småbørn.

Hvad vælger du en solcreme til børn efter?

Hvad skal du kigge efter, når du vælger den bedste solcreme til børn?

  • Beskyttelsesfaktor – til barnehuden anbefales det at bruge solcremer til børn med en beskyttelsesfaktor på mindst 30, men SPF 50 er ideel.
  • Vandfasthed – denne praktiske egenskab ved solcremer til børn vil du især sætte pris på ved svømmebassinet eller ved havet, når børnene pjasker rundt i vandet på stranden.
  • Ingredienser – kvalitetssolcremer til børn indeholder ikke potentielt irriterende stoffer. Den ideelle solcreme til børn bør ikke indeholde parfume, konserveringsmidler eller andre allergener. Det er mere sikkert at vælge en naturlig eller mineral-solcreme til børn. Hvis dit barn lider af atopisk dermatitis, vælger du en ikke-irriterende solcreme til børn med atopisk eksem.

Typer af solcreme til børn

Vælg fra et bredt udvalg af baby solcreme og solcreme til større børn, der allerede har en mindre sensitiv hud.

  • Solcreme til baby og småbørn er absolut nødvendig for de mindste, selv når de er i skyggen.
  • Solcreme til børn har en tykkere konsistens, og det kan tage længere tid at påføre den. Men eftersom den trænger langsommere ind, har du kontrol over, hvor du har påført den, og fuldkommen beskyttelse mod solen.
  • Solspray til børn påføres let og hurtigt. Den er ikke så tyk som en solcreme, og derfor er det nødvendigt at gentage påføringen oftere.

Vores tip: Hvad enten du vælger en sollotion til børn, en solcreme eller spray, bør du ved et længere ophold udendørs altid gentage påføringen regelmæssigt hver anden til tredje time.

Vælg fra et udvalg af solcremer til børn La Roche-Posay, Bioderma og Eucerin, og nyd dage udendørs uden at bekymre dig om at blive solskoldet eller om andre hudproblemer.