Badetermometre til baby og børn

Pålidelige termometre til babybadekar

Det er meget vigtigt for den tynde og sensitive barnehud, at badevandet har den rette temperatur! Giv din baby et behageligt, og vigtigst af alt, sikkert bad takket være et pålideligt badetermometer til børn. Du kan vælge blandt mange forskellige børnemotiver, farver og nogle formet som dyr!

Badetermometer til baby – anvendelse

Vandets temperatur for en nyfødt bør ligge mellem 36 og 37 °C. Et præcist termometer til babybadekarret vil hjælpe dig med at have optimal kontrol over temperaturen. Det kan ganske enkelt lægges i vandet, og ved hjælp af dets letlæselige skala ved du på et øjeblik, om vandets temperatur er sikker for babyen.

Typer af badetermometre til børn

  • Digitale badetermometre er præcise og har et meget synligt signal. Badevandets temperatur til babyen bliver målt på få sekunder.
  • Termometre med temperaturskala til badekarret er præcise og kan fås i mange attraktive design. De indeholder ikke kviksølv.

Vores tip: Efter badet kan du pakke babyen ind i et varmt badehåndklæde til børn, som du kan varme lidt på radiatoren i forvejen.

Vælg et muntert badetermometer på notino.dk allerede i dag, og forvandl babyens badetid til en leg! Ud over badekarret kan du også forberede en creme til børn, et badehåndklæde, rene bleer og andre nødvendige ting, så du ikke behøver at gå væk fra din baby, mens den er i bad.