Håndklæder og vaskeklude til børn

Superbløde håndklæder til babyer og vaskeklude til børn

For at få en endnu mere behagelig oplevelse ved badetid! Opdag håndklæder til babyer af et kvalitetsmateriale, der ikke irriterer den sarte barnehud! De er ikke kun til at tørre med efter barnets bad, men også til at beskytte mod at blive gennemkold. Farvestrålende børnehåndklæder og praktiske vaskeklude til babyer med et kært tryk hører afgjort til blandt det grundlæggende udstyr til børn.

Sådan vælger man et børnehåndklæde

Et børnehåndklæde med hætte, med et dyremotiv eller et alsidigt baby-håndklæde af et virkelig blødt stof? For at du kan give din baby den bedste pleje efter et varmt bad, så kig på materiale, størrelse og håndklædets facon, når du vælger.

Børnehåndklædernes materiale

  • Bambushåndklæde til baby: Bambusfiber er meget blødt og modstandsdygtigt, og babyhåndklæder, der er fremstillet af det, er bløde og luftige og føles ikke mindre behagelige, som tiden går.
  • Bomuldshåndklæde til baby: Bomuld garanterer en høj sugeevne, og den holder faconen. Et stofhåndklæde af bomuld kan også bruges på rejser som beskyttelse mod solen eller som lagen i barnevognen.
  • Frottéhåndklæde til børn: Frotté er karakteriseret ved en høj sugeevne, hurtig fjernelse af fugt og er dejlig varm. Et frottéhåndklæde til børn med lavere gramvægt kan med tiden komme til at virke hårdere, end da du købte det.

Faconer på håndklæder til børn

  • Klassiske børnehåndklæder er populære på grund af deres alsidighed. De kan ikke bare bruges efter badet, men også som et let tæppe.
  • Børnehåndklæder med hætte kan fås i mange farverige design til både drenge og piger, og du vil få at se, hvor praktiske de er allerede efter første bad. Den behagelige hætte tørrer håret blidt og dækker det øverste af hovedet og de små ører, så barnet kan holde sig helt varm.
  • Et poncho-håndklæde til børn bliver ganske enkelt trukket over babyens hoved, så det ikke glider af så let. Nogle ponchoer har også en hætte, der sikrer, at det fine barnehår tørrer hurtigt. En badeponcho til baby er ideel til stranden og til svømmebassinet – næsten som en slags badekåbe til børn.

Vaskeklude til børn

Der bør ikke mangle superbløde vaskeklude til børn på badeværelset som et nyttigt hjælpemiddel til badet. De fås normalt i sæt med flere styk og egner sig til den mindste baby. Hvis der ikke står andet på pakken, er det nødvendigt at vaske vaskekluden ved 60 °C efter højst 3 ganges brug.

Børnehåndklæder med dyremotiv eller forskellige faconer, kære børnehåndklæder med hætte og vaskeklude til babyer i nyttige sæt – lad dig inspirere af udvalget af tilbehør til børn på notino.dk, og vælg det bedste til din baby.