Børnesakse og neglepleje til babyer

Alt til neglepleje til børn

Små fine børnenegle fortjener den bedste pleje! Køb specielle små neglesakse til baby eller hvorfor ikke et praktisk manicuresæt til børn med en negleklipper og en lille neglefil.

Hvorfor købe specielle neglesakse til børn?

En børnesaks gør det muligt nemt og sikkert at ordne babyens negle allerede fra fødslen, og med en kvalitetsforarbejdning af stål med en speciel overfladebehandling og afrundede spidser bliver risikoen for skader minimeret. Brug aldrig en klassisk saks til manicure for voksne til fine børnenegle.

Opdag neglesæt til børn

I et praktisk manicuresæt til børn finder du alt det nødvendige, og det er nemt at pakke til rejser. Det mindre sæt indeholder en neglefil og negleklipper til baby, de større sæt indeholder også andre ting til baby såsom en hårbørste til børn, en tandbørste til børn, et børnetermometer og en næsesuger. Med dem vil babyens daglige pleje og hygiejne blive en fornøjelse!

Sådan klipper man babyens negle

Regelmæssig negleklipning bør begynde allerede i de seks uger efter fødslen, og det allerhelst mens babyen sover, så den ikke laver pludselige bevægelser.

  • Desinficér først neglesaksen til baby hver gang inden brug.
  • Længere negle kan du afkorte med negleklipperen til baby.
  • Derefter klipper du forsigtigt de fine børnenegle med saksen med afrundede spidser.
  • Til sidst glatter og retter du neglenes form til med den specielt udformede neglefil, så babyen ikke kradser sig.
  • En saks til baby bør kun bruges under opsyn af en voksen.

En kvalitetsneglesaks til nyfødte og en negleklipper til børn hører afgjort hjemme i babyudstyret allerede fra fødslen. Opdag andre nødvendige ting såsom vådservietter til børn eller dejlig bløde babyhåndklæder!