Øjenmasker

Bestsellere

Øjenmaske

Sæt en stopper for træt hud og mørke rande under øjnene. Øjenmasker tilbyder hurtig hjælp, som hjælper med at opfriske og nære din hud. Vælg ud fra velkendte mærker som Filorga, Shiseido eller Dermacol, der fremhæver din skønhed!

Hvad kan øjenmasker gøre?

  • Fugtighedsøjenmaske stimulerer træt hud, for eksempel efter en søvnløs nat. Fylder fine rynker og lindrer irriterede øjenområder.
  • Kollagen øjenmaske opstrammer træt hud, plejer den og forhindrer dannelsen af nye rynker.

Selvklæbende pude eller creme?

  • Øjenmaske i form af plaster eller puder klistrer du simpelthen på huden og venter. Efter et par minutter kan du nyder opfrisket hud fuld af energi.
  • Fordelen ved cremet øjenmaske er til gengæld mulighed for at påføre en præcis mængde på et bestemt område. Brug en lille mængde creme og massér blidt eller dup ind i huden med fingerspiserne.

Uanset hvilken øjenmaske du vælger, er det første trin altid omhyggelig fjernelse af makeup og rensning af huden. Så kan ansigtshuden slappe af og absorbere aktive stoffer fra creme eller selvklæbende puder.

Hvordan kan man ellers pleje områder omkring øjnene?

Udover omhyggelig hudpleje skal du også huske på vigtigheden af tilstrækkelig søvn og sunde madvaner. Kulde er en løsning mod hævelser og derfor er afkølende gelmaske et perfekt valg, som giver dine øjne en god hvil.