Skadet hår

FILTER PÅ
  • Beskadiget hår
Filter
Prisklasse

til

Mærke
Vis mere
Køn/aldersgruppe
Gratis gaver og tilbud
Anmeldelse
  •   11
  •   2
  •   1
Bestsellere

Pleje til ødelagt hår

Har dit hår spaltede spidser, knækker det, og ser ud som om der ikke er liv i det? Mange mennesker har i dag skadet hår. Det kan skyldes dårlig livsstil, farvning, toupering eller glatning af dit hår samt brug af præparater, der ikke er egnet til dit hår. Hvis du ikke vil klippe dit skadede hår, skal du i gang med at pleje det. Hvordan plejer man skadet hår?

Pleje til skadet hår indeholder nænsom behandling, korrekt næring og fugt. Vælg kvalitetsprodukter til ødelagt hår, som indeholder keratin, ceramider, vitaminer og kollagen. Brug genopbyggende shampoo til skadet hår, og vær omhyggelig og grundig samt forsigtigt.

Brug en genopbyggende balsam efter hver hårvask. Brug helst balsamer, der ikke skal skylles ud og bliver i dit hår. Det giver dit hår langvarig fugt og næring. Brug en nærende maske én gang om ugen, og brug en dybdeplejende og nærende olier til skadet hår. En gang imellem skal du give dit hår en intensiv kur i form af en hårpakning eller hårserum med en stærk virkning.

Hvis du ikke vil holde op med at stryge eller tørre dit hår, eller bruge krøllejern, begynd behandlingen med at påføre præparater til beskyttelse mod varme. Det er ideelt at bruge præparater uden sulfater og parabener.

Start med at forny dit ødelagte hår allerede i dag. Køb kvalitetsprodukter til skadet hår på notino.dk. Vi tilbyder fugtgivende shampoos, balsamer, der ikke skal skylles ud, koffeinbalsamer samt nærende masker til ødelagt hår. Prøv også arganolie  til hår eller intensiv serum.