Foundation

Filter
Prisklasse

til

Mærke
Vis mere
Dækning
Konsistens
Gratis gaver og tilbud
Anmeldelse
  •   6
  •   2
Bestsellere

Sådan vælger du den bedste foundation

Gør din hud lysere, udjævn din hudtone, og dæk alt det, der skal dækkes. En god foundation vil blande sig perfekt med din hud, beskytte dig, og fjerne tegn på træthed. Notino.dk har hundredvis af foundations til alle aldre og hudtyper. Hvordan finder du den rette foundation til dig?

  • Efter hudtype: Din hudtype afgør foundationens ideelle konsistens såvel som komposition. Den bedste foundation til tør hud eller rynker vil være en fugtende og lysnende foundation med en cremet eller flydende tekstur. Fedtet hud vil have gavn af en oliefri, fast eller pudret foundation, som ikke tilstopper dine porer, imens en foundation til sensitiv hud ikke bør indeholde parfume eller irritationsfremkaldende stoffer.
  • Efter dækningsgrad: Fuld dækning er god til hud med akne eller lignende hudproblemer. Hvis din hud er normal, kan du vælge en let dækning for at skabe et mere naturligt look.
  • Efter finish: En mattificerende foundation er bedst til skinnende hud, mens en lysende foundation passer bedre til en trist og livløs hud. Vælg en fugtgivende foundation, hvis din hud er tør, eller en flydende foundation, hvis du ønsker at opstramme din hud og fjerne rynker.
  • Den rette nuance: Vælg altid en nuance, som er en smule lysere end din hud og som matcher din huds undertone. Kølige undertoner med blå og lilla blodårer på håndleddet og porcelænshud vil have gavn af en foundation, som er lidt mere pink, mens varme undertoner med grønne blodårer har brug for en foundation, der læner sig mere op ad gul eller orange.

Den bedste foundation vil passe til dine specifikke behov. Om sommeren vil du have glæde af en vandfast foundation eller en foundation med SPF for at beskytte dig mod de skadelige solstråler. De stressende dage på arbejdet vil blive meget lettere med den rette langtidsvirkende foundation, mens de miljøbevidste vil elske en naturlig foundation.

Uanset om du er på udkig efter en let foundation, som ikke vil sætte sig i dine rynker, en mineralfoundation eller en foundation med fuld dæking til akne, så tilbyder notino.dk kvalitetsfoundations, som er testet af tusindvis af tilfredse kunder, og som er fremstillet af respekterede mærker såsom Estée Lauder, Clinique, Max Factor, Lancôme, Dior og Vichy. Find din i dag!