Foundation til fedtet hud

Bestsellere

Den bedste foundation til fedtet hud

Nyd et fløjsmat udseende af huden uden en eneste fejl! Vælg en langtidsvirkende makeup med en mat effekt til fedtet hudtype, som tillader din hud at ånde.

Hvordan viser en fedtet hud sig?

Undersøg hvilken hudtype, du har, inden du rækker ud efter en makeup til fedtet hud. Fedtet hud kræver en god og grundig pleje i forbindelse med sminkning og rensning af huden. Du har fedtet hud, hvis:

  • Den glinser ofte og meget
  • Hvis du har akne og hudorme
  • Hvis du har udvidede porer

Den bedste makeup til fedtet hud

Den ideelle makeup er logisk set den med en »mathedseffekt«. Men hvilken tekstur skal den have? De bedste er de let skummende eller puddermakeup , som efter en grundig påsmøring på huden lægger sig perfekt. Gå efter en let tekstur, som ikke stopper porerne til, og som huden kan ånde gennem. Og hvis du har tendens til akne, så vælg en dækkende makeup, som grundigt vil dække din urene hud.

Det er vigtigt, hvordan du påfører og plejer din hud

Husk at rense huden grundigt, lægge en let creme til fedtet hud og et tyndt lag foundation, inden du påfører makeuppen. Hvis du bruger en makeupbørste eller en makeupsvamp, så husk at vaske den regelmæssigt. Brug pudder for at opnå et langvarigt mat look. Prøv anerkendte makeupmærker til fedtet hud som Clinique, Lancôme eller Vichy, og vis din hud frem i det bedste lys.