Håndcreme

Filter
Black Friday
Prisklasse

til

Mærke
Vis mere
Køn/aldersgruppe
Gratis gaver og tilbud
Anmeldelse
  •   6
Bestsellere

Håndcremer

Forkæl dine hænder, og giv den belastede hud nødvendig næring og vitaminer. En beskyttende håndcreme styrker hudens naturlige barrierelag, udglatter og blødgør huden og plejer tilmed neglene! (Prøv f.eks. en Vaseline håndcreme).

Hvorfor bruge håndcreme?

Huden på hænderne lider under byrden af hyppig vask, desinfektion og indvirkningen af koldt vejr, solen og stress.

Daglige påvirkninger forstyrrer den sensitive hudbarriere og forårsager ikke kun udtørring af huden, at den revner og klør ubehageligt, men fører også til for tidlig aldring af huden og dannelse af kedelige pigmentpletter.

Med en passende håndcreme er det muligt at supplere med fugt, vitaminer og lipider og at hele små sår i hudens beskyttende lag. Smør hænderne ind i en regenererende creme flere gange om dagen, først og fremmest efter håndvask eller brug af desinfektionsmiddel, og du vil ikke længere behøve at have problemer med tørre hænder.

Hvordan vælger man den bedste håndcreme?

Alt efter det sted, den bruges:

  • Ved vasken stiller du en håndcreme med pumpe, så den er nem og hurtig at bruge. Vælg for eksempel en håndcreme med urea, der giver øjeblikkelig lindring til irriteret hud og beskyttelse mod skadelige ydre påvirkninger.
  • En fugtgivende håndcreme i rejsestørrelse passer godt i håndtasken eller i kosmetiktasken. Hvis du i løbet af dagen gerne hurtigt vil give din hud sin blødhed og smidighed tilbage, kan du prøve en creme til tørre hænder med E-vitamin, der trænger hurtigt ind og ikke efterlader en fedtet film på huden.
  • På natbordet kan du have en nærende kvalitetshåndcreme, der gør dine hænder bløde at røre ved, mens du sover. Prøv for eksempel en håndcreme til meget tørre hænder med sheasmør, der sikrer en intensiv hydrering, også af den mest sensitive hud.

Alt efter hudtype:

  • Vælg en håndcreme til atopikere fra de specialiserede serier fra producenter af dermokosmetik. (Prøv f.eks. en A-Derma håndcreme).
  • Sensitiv hud på hænderne kan plejes af beroligende, naturlige håndcremer med aloe vera, havemorgenfrue eller mandelolie.
  • Meget tørre og sprukne hænder fortjener intensiv pleje med en regenererende håndcreme med nærende arganolie og urea. Den bedste håndcreme til sprukne hænder giver huden en god omgang fedt og tilfører den nødvendig fugt og pleje, så de små revner i huden kan hele.
  • En god håndcreme mod aldring forhindrer skadelige frie radikaler, der forårsager for tidlig aldring af huden, i at trænge ind, og at der opstår pigmentpletter. Vælg derfor håndcremer, der indeholder hyaluronsyre og E-vitamin, eller en luksushåndcreme, der indeholder snegleekstrakt. Håndcreme mod pigmentpletter lysner huden og mindsker synligheden af eksisterende alders- eller pigmentpletter. (Prøv f.eks. en Nuxe håndcreme).

Vidste du, at smukke velplejede hænder og sunde negle er med til at give et godt førstehåndsindtryk? Overlad ikke noget til tilfældighederne, og vælg fra et bredt udvalg af kvalitets-pleje til hænder og negle på notino.dk. (Prøv f.eks. en Biotherm håndcreme).

Vores tip: Leder du efter øjeblikkelig lindring til tørre, sprukne hænder? Prøv en intensiv fugtgivende handske!