Conditioner og hårbalsam

Filter
Prisklasse

til

Mærke
Vis mere
Køn/aldersgruppe
Gratis gaver og tilbud
Anmeldelse
  •   10
  •   2
Bestsellere

Conditioners og hårbalsammer

Er dit hår beskadiget, svært at rede ud og glansløst? Prøv en conditioner til håret – en fantastisk hjælper, der får det til at se smukt og sundt ud igen! Og hvis dit hår har brug for at blive reddet lige nu og her, så sats på en hårbalsam, der giver det dets form tilbage!

Hvornår og hvorfor bruge conditioner?

Du bør altid bruge en hår conditioner efter at have vasket dit hår med shampoo. Shampoo åbner nemlig hårets struktur, og en conditioners funktion er at lukke den igen og glatte håret. Ud over at den beskytter dit hår mod mekanisk beskadigelse og udtørring, gør den det mere glansfuldt og nemmere at rede ud.

Og hvordan vælger man den bedste conditioner? Vælg altid efter hårtype eller efter virkning. Glansløst, udtørret hår sætter mest pris på en fugtgivende conditioner til tørt hår. En conditioner til krøllet hår skulle give dine bølger en smuk struktur og gøre dem spændstige. Fedtet hår behøver næring uden at blive belastet, og de, der har blondt hår, vil værdsætte lysning.

Specielle typer conditioner

  • Leave-in conditioner til håret: Den sparer tid for dig og tager sig af manglende glans i filtret hår. Favoritten er en leave-in conditioner i spray. Du sprayer den bare i håret, reder det igennem, og det er det. Du kan også få en hårbalsam i spray.
  • Naturlig conditioner: Giv dit hår den maksimale pleje uden kemi. Håret bliver smukt, sundt og velduftende, og desuden belaster du ikke naturen.
  • Shampoo og conditioner 2-i-1: Den dobbelte pleje i én beholder til alle, der sparer tid og plads på badeværelset.

Hvordan bruges conditioner til håret?

  1. 1. Påfør altid conditioner efter, at du har skyllet shampooen ud.
  2. Påfør den ideelt 2 til 3 cm fra rødderne i hele hårets længde.
  3. Lad den kun sidde i håret i den tid, som producenten anbefaler. Det gælder ikke, at længere tid = bedre virkning. Conditioner til håret virker som regel med det samme.

Conditioner eller hårbalsam?

Begreberne conditioner og hårbalsam blandes ofte sammen. Men mens conditioner hovedsageligt virker på hårets overflade, bør hårbalsam betegne et præparat, der trænger dybt ind i hårets struktur og behandler mere alvorlige problemer.

Vælg den bedste conditioner og hårbalsam fra verdenskendte mærker i hårkosmetik Kérastase, Olaplex, Wella Professionals, Redken og en række andre.