Lipliner

Bestsellere

Opdag de bedste liplinere

Understreg dine læbers skønhed! En lille smule fingerfærdighed og den rette læbeblyant er nok. Resultatet bliver perfekt malede læber, som det vil blive svært at modstå.

Hvorfor bruge en lip liner?

  • Den hjælper med at korrigere læbernes størrelse.
  • Den afstemmer læbernes symmetri.
  • Den fikserer læbestiften og forhindrer, at den bliver tværet ud.

Transparent lip liner

Kommer du ikke godt ud af det med en klassisk læbeblyant, eller vil du bare fiksere din læbestift? Så vil en transparent lipliner, der tegner en usynlig streg rundt om læberne, være noget for dig. Den forhindrer, at læbestiften bliver tværet ud eller løber ud, og desuden passer den til alle farver læbestift.

Nogle transparente liplinere er endda også fugtgivende. Andre udjævner riller og udfylder små rynker rundt om læberne. Det får læberne til at se mere glatte og fyldige ud.

Læbeblyanter: vandfaste, mineral og 2-i-1

Leder du efter en pålidelig makeup, der holder hele dagen? Så vælg en langtidsholdbar læbeblyant. Med dens specielle sammensætning kommer dine læber til at se nymalede ud hele dagen.

Er du på vej til vandet, eller har du planer om at drikke drinks til festen hele aftenen? Så er en vandfast lipliner som skabt til dig.

Og hvis du elsker praktisk makeup, kan du prøve en læbestift og lipliner i ét! Begge ender af blyanten har samme farve, så du behøver ikke at lede efter en læbestift og en læbeblyant, der matcher.

Lipliner: 5 praktiske tips til at få perfekte læber

  1. For at skabe en naturlig effekt vælger du en lipliner i samme farve som din læbestift.
  2. Brug først lipliner på læberne, derefter læbestift.
  3. Begynd altid midt på læberne, og fortsæt ud mod mundvigene.
  4. Læg skygge ved at bruge liplineren med lette strøg ind mod midten.
  5. For at få endnu mere fyldige læber påfører du lipgloss midt på læberne.

Vi har valgt de bedste flydende, cremede, transparente og vandfaste læbeblyanter fra L’Oréal Paris, Rimmel, Max Factor og andre verdenskendte professionelle kosmetikmærker. Du skal bare vælge.