Fikseringsprodukter til håret

Bestsellere

Hvorfor bruge et fikseringsprodukt til håret?

Nyd at have et hår med volumen eller et perfekt hold til frisurens form. Med et kvalitets fikseringsprodukt til håret er det en leg. Hårskum eller geléspray former håret, løfter det og gør det glansfuldt. Vælg den bedste geléspray eller hårskum til din hårtype, og glæd dig til et perfekt resultat.

Fikseringsprodukter til håret hører ligesom hårlak til blandt basisprodukterne til styling af håret, der holder håret i den ønskede form hele dagen – uanset om du arbejder, dyrker sport eller tager til fest.

Hvordan vælger jeg et fikseringsprodukt til håret?

Fikseringsprodukter til håret varierer med hensyn til, hvor stærkt et hold de giver, tekstur og hvilken hårtype de er beregnet til. Vælg et fikseringsprodukt efter dit behov – hvis du har uregerligt og tykt hår, så vær ikke bange for at vælge et produkt med et stærkt hold, til fint hår er det nok med en lavere fikseringsgrad.

Hårskum eller geléspray?

  • Hårskum er nemt at anvende. Det er nok at komme en lille smule skum i håndfladen og så forme frisuren med det. Hårskum er skånsomt mod håret og belaster det ikke.
  • Flydende geléspray til håret kan ved første blik minde om hårlak, og ligesom lak sprayer du den direkte i håret.

Fikseringsprodukter til forskellige hårtyper

  • Et fikseringsprodukt til fint hår er kendetegnet ved sit lette hold. Ideelt vælger du et hårskum til volumen. Det er let og giver et flot løft til fladt hår.
  • Et fikseringsprodukt til krøllet hår garanterer spændstighed, at dine bølger ser naturlige ud, og det klistrer ikke i håret. Det bedste fikseringsprodukt til bølget hår beskytter dig mod, at det kruser, og gør håret skinnende.
  • Et fikseringsprodukt til håret til mænd er perfekt egnet til styling af korte herrefrisurer. Det får håret til at se luftigt ud.

Hvordan bruger jeg hårskum?

  1. Ryst hårskummet omhyggeligt.
  2. Kom en mængde hårskum i håndfladen, så der er nok til hele hårets længde. Pas på ikke at bruge for meget – så bliver dit hår tungt og fladt.
  3. Påfør hårskummet i nyvasket og let tørret hår, helst med en kam med brede tænder. Du kan også bruge hænderne.
  4. Red håret igennem, så hårskummet bliver jævnt fordelt.
  5. Skyl ikke, og føntør håret. Først herefter bruger du glattejern eller krøllejern.