Ammeindlæg

Filter
Prisklasse

til

Gratis gaver og tilbud

Ammeindlæg til at give en følelse af tørhed i ammeperioden

Beskyt dit tøj mod at blive snavset. Ammeindlæg eller brystindlæg er et uundværligt hjælpemiddel for mødre i ammeperioden. De sikrer en diskret beskyttelse til følsomme brystvorter og forhindrer, at mælken lækker igennem bh‘en og tøjet.

Typer af ammeindlæg

Ammeindlæg er fremstillet af behagelige, absorberende og åndbare materialer, der holder brystvorterne tørre og varme og forhindrer, at følsomme brystvorter bliver irriterede ved friktion mod stoffet. Indlæg til amme-bh holdes godt på plads, mens du har dem på, ved hjælp af praktiske selvklæbende strimler.

  • Engangsammeindlæg er fremstillet af yderst absorberende, tynde materialer, og efter at de har opsuget mælken, smider man dem ganske enkelt ud. Denne type brystindlæg passer glimrende i enhver taske eller pusletaske og sikrer diskret beskyttelse hvor som helst på rejser.
  • Ammeindlæg af stof er fremstillet af blødt, åndbart bomuld eller bambus, og det drejer sig om vaskbare ammeindlæg, der kan bruges igen og igen. Vask altid ammeindlæg af stof inden første brug, og brug aldrig skyllemiddel, når du vasker dem, da det kan påvirke deres sugeevne. Der findes også genanvendelige ammeindlæg i uld og silke.
  • Mælkeopsamlingsskaller af silikone er en speciel slags beskytter, der er fremstillet af tyndt silikone. Ammeindlæg af silikone lægger sig perfekt mod brystet, hvormed de beskytter brystvorterne mod friktion, og samtidig opsamler de overskydende modermælk og forhindrer, at den løber igennem tøjet.

Hvor ofte skal man skifte ammeindlæg?

I løbet af de første ugers amning bliver det anbefalet at skifte ammeindlæg efter hver amning, fordi mælkedannelsen endnu ikke er blevet helt stabiliseret. Efter nogle uger er mælkedannelsen allerede tilpasset babyens behov, og man kan skifte ammeindlæg efter ens individuelle behov. Skift altid ammeindlæg, når det er gennemblødt, og det ikke længere opfylder sin funktion.

Hvordan placerer man ammeindlægget rigtigt i bh‘en?

  • Tag produktet ud af pakken.
  • Træk den selvklæbende strimmel af.
  • Placér ammeindlægget i bh‘en på højde med brystvorterne.
  • Sæt ammeindlægget fast på bh‘ens skål med den selvklæbende strimmel.

Ved at bruge diskrete ammeindlæg bliver du fri for at bekymre dig om ubehagelige pletter på tøjet i ammeperioden, og de er tilmed virkelig nemme at anvende. Vælg de bedste ammeindlæg til engangsbrug eller de vaskebare, og nyd en følelse af tørhed og velvære i de første måneders amning.