KOSMETIK TIL BØRN

FILTER PÅ
  • Til børn
Filter
Black Friday
Prisklasse

til

Mærke
Vis mere
Gratis gaver og tilbud
Anmeldelse
  •   12
  •   2
  •   2
Bestsellere

Hvorfor købe børnekosmetik på Notino.dk

Forkæl dig selv og dine børn med den bedste pleje, der fås! Notino.dk tilbyder den mest milde kosmetik til børn, plus kvalitets-kosmetik til gravide kvinder og nybagte mødre.

Børns hud er meget sensitiv og tilbøjelig til irritation, og derfor kræver den særlig pleje. Derfor fører vi altid kun dermatologisk testede og medicinsk godkendte kosmetikprodukter til nyfødte og babyer. Vi tilbyder milde badeolier, skumbad og renseservietter til børn til et skånsomt bad og vask såvel som børnetandbørster og tandpastaer, der er tilpassede til sensitive tænder. Solcreme til børn og spædbørn yder beskyttelse mod de skadelige solstråler, mens børneshampoo og hårbørster passer på deres fine hår.

Under graviditeten og efter fødslen vil du sætte pris på special-kosmetik til nybagte mødre. Prøv cremer mod graviditets-strækmærker, olier til massage af mellemkødet såvel som kvalitets-hår- og hudpleje.

Vælg blandt vores udvalg af kosmetik til babyer og deres mødre fra dermokosmetiske mærker som Bioderma, A-derma og andre, udviklet i samarbejde med førende dermatologer. Du kan også vælge mellem organiske og naturlige produkter til børn fra populære mærker som Weleda, Klorane og mange andre. Din familie fortjener det bedste.