BiodermaABC Derm Gel Moussant Brusegel til børn

Bioderma ABC Derm Gel Moussant Brusegel til børn
Bioderma ABC Derm Gel Moussant Brusegel til børn
1000 ml
151,40kr

Kode: BIR0562 | På lager
1
Gave til dig
Et GRATIS huskespil fra NOTINO ved hvert køb af produkter til børn
Gave til dig
Gave til dig
Gave til dig
Post Nord MyPack Home
fredag 24.9.2021
Afhentning i butik
fredag 24.9.2021
UPS Air Mail
I morgen tirsdag 21.9.2021

Beskrivelse Bioderma ABC Derm Gel Moussant
Egenskaber

Den skånsomme, skummende brusegel, Bioderma ABC Derm Moussant, er specielt udviklet til at vaske barnehud og -hår. Denne unikke gel indeholder ikke sæbe og respekterer den sensitive barnehuds fysiologiske balance.

Egenskaber:

  • renser skånsomt og udtørrer ikke huden
  • styrker tydeligt dens modstandsdygtighed over for ydre påvirkninger
  • svier ikke i øjnene
  • er hypoallergen og tåles virkelig godt af huden
  • velegnet til daglig brug fra lige efter fødslen

Hovedingredienser:

  • ekstrakt fra kokosolie

Anvendelse:
Påfør på våd hud, skum op, skyl af og tør huden.

Fuld sammensætning

AQUA/WATER/EAU, SODIUM LAURETH SULFATE, COCO-BETAINE, METHYLPROPANEDIOL, SODIUM CHLORIDE, PENTYLENE GLYCOL, PEG-90 GLYCERYL ISOSTEARATE, LAURETH-2, CITRIC ACID, DISODIUM EDTA, SODIUM CITRATE, FRAGRANCE (PARFUM). Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Egenskaber

Konsistens
gel
Hudtype
til alle hudtyper

Om mærket Bioderma

Biodermas dermokosmetiske produkter er baseret på viden om huden og dens biologiske mekanismer. Denne videnskabelige tilgang garanterer produktformularer, der retter sig specifikt mod forskellige hudtyper og problemer. Biodermas kosmetik indeholder ingen ingredienser, der er ødelæggende for huden, såsom parabener, ftalater og formaldehyd. Sammensætningen af hvert produkt er udelukkende baseret på rene, aktive ingredienser, der findes i huden, hvilket betyder, at Bioderma-produkter kan tolereres perfekt. Hvert hudplejeprodukt har gennemgået kliniske forsøg og er blevet udviklet under opsyn af eksperter inden for dermatologi, allergologi og toksikologi. Siden dets grundlæggelse i 1970 har mærket erhvervet sig adskillige patenter. For eksempel var Bioderma Sensibio – Biodermas Miscellar Water – historiens første rensevand og fortsat en af de mest populære af sin slags. Biodermas Sébium-samlingen indeholder derudover det patenterede Fludiactiv-kompleks, som effektivt bekæmper alle tegn på olieret og problematisk hud. Mærkets udvalg omfatter også sofistikerede hudplejeprodukter til hele kroppen. Vigtigst af alt tilbyder Bioderma ikke blot midlertidig lindring, men skærer direkte ind til problemets kerne. Sørg for at passe godt på din hud!

Anmeldelse Bioderma ABC Derm Gel Moussant