Øjenblyant

Bestsellere

Øjenblyanter

Fremhæv dit blik med den bedste øjenblyant! Hvad enten du leder efter en hvid øjenblyant til at skabe et strålende blik, en kajal øjenblyant til at lave smokey-eye makeup eller en vandfast blyant til at modstå elementerne, kan du hos os helt sikkert finde noget, du gerne vil have.

Hvordan vælger du en øjenblyant?

Blyantens hårdhedsgrad er vigtig. Den hårdere, klassiske øjenblyant erstatter de klassiske eyelinere, og med dem skaber du en perfekt form. Den blødere kajal øjenblyant er modsat lettere at tvære ud, og du bruger den til smokey-eye makeup. Streger, der er tegnet med en kajal pencil er som regel også mere markante og holder i længere tid.

Er du på vej til svømmebadet eller ud i regnen? Så vælg en vandfast øjenblyant, som hverken vand eller tårer kan tvære ud. Supplér den med en vandfast mascara, og du har et look, der ikke svigter dig. Til sensitive øjne vælger du en hypoallergen øjenblyant, der ikke indeholder potentielle irriterende stoffer.

Farver på øjenblyanter

Så snart du beslutter, hvilken type blyant, der passer bedst til dig, kommer valg af farve:

  • En sort øjenblyant er en klassiker. Med den rette blyant kan du med ét tag skabe fortryllende øjne.
  • En brun blyant fremhæver øjnene på en blødere måde end den sorte. Du opnår et mere naturligt look med den, og den egner sig for eksempel til blondiner.
  • En hvid øjenblyant gør øjet optisk større. Brug den for eksempel i den inderste øjenkrog eller som en streg på det underste øjenlåg.
  • En pink, grøn eller blå øjenblyant tillader dig at eksperimentere og slippe fantasiens tøjler løs. Længes du efter en farvet makeup, og har du ikke den rigtige blyant? Så brug en smal makeupbørste, og lav stregen ved hjælp af farvede øjenskygger.

Hvad kan du ikke undvære?

En præcis linje er fundamentet! Glem ikke en blyantspidser til øjenblyanter, der garanterer, at din blyant er skarp. I vores udvalg finder du også øjenblyanter, der har deres egen blyantspidser.

Vælg en ny øjenblyant fra Clinique, Rimmel eller Bourjois, og glæd dig over en perfekt makeup, der vil forblænde alle omkring dig!