Gå videre til hovedindhold

Om os

Vi hos Notino mener, at skønhed skal være tilgængelig for alle, fordi den har magten til at give tillid og transformere mennesker. Når folk føler sig smukke, finder de det lettere at nå deres mål og gøre verden omkring dem smukkere.


16 år og tæller med dig

Vores historie begyndte i 2004 i Tjekkiet. Allerede dengang har det allerede været vores mål at gøre Europa smukkere. Alle 13 millioner af vores glade kunder er beviset for os, at vi er på rette vej. Samtidig er det også et enormt engagement. En forpligtelse til konstant at forbedre, vælge dine bedste produkter derude og levere dem så hurtigt som muligt, altid være der for dig og gøre shopping til en unik oplevelse. En forpligtelse til at fortsætte sammen på vores måde at gøre skønhed mere tilgængelig. Ved enhver lejlighed. Overalt i verden.


Vi tilbyder det bredeste udvalg i Europa

Tak til dig er vi i disse 16 år blevet e-shoppen med det bredeste udvalg af parfume og kosmetik i Europa. I dag kan du vælge mellem 55.000 unikke produkter fra 1150 globale og mindre lokale mærker. Vi arbejder konstant på at bringe nye og bedre tilbud til dig. Du har kun købt 35 millioner produkter fra os sidste år.
Vi udvider også kæden af vores butikker

Det er længe siden, vi bare har været en e-shop. Vi udvider gradvist vores kæde af mursten- og mørtelbutikker, hvor vores skønhedskonsulenter altid vil rådgive dig om, hvordan du vælger præcis, hvad du har brug for, og som med glæde viser dig vores nuværende bestsellere og nyankomne. Fra begyndelsen har vi stræbt efter at være teknologisk kyndige. I dag bruger vi også avancerede teknologier i vores butikker og forbinder således verdenen af online shopping med en personlig oplevelse. Du kan finde vores butikker i hovedstæderne og storbyerne i Tjekkiet, Slovakiet, Polen, Ungarn, Tyskland, Østrig, Rumænien, Bulgarien og Ukraine.


Vi sender op til 100 tusind pakker om dagen

Vi prøver altid at tilbyde dig de mest passende produkter. Samtidig er vores mål at få dem til dig sikkert og så hurtigt som muligt. Takket være vores egne teknologier, perfekt styring af logistik og distributionscenter tager det din bestilling i gennemsnit to timer at komme på vej til dig. Vi er i stand til at sende op til 100 tusind pakker om dagen. Bare for ordens skyld, sidste år har vi leveret 8,5 millioner pakker til dig.


Vi er altid her for dig

Vores kunders tilfredshed har altid været og vil altid være vores højeste prioritet. Hver dag arbejder over 1200 af vores medarbejdere for at sikre, at alt kører problemfrit som et schweizisk ur. Vi taler 19 sprog og arbejder syv dage om ugen, så vi kan hjælpe dig med at vælge det rigtige produkt eller løse tekniske problemer til enhver tid.

Du kommer altid først for os. Og vi er ofte også dit # 1 valg.

I Tjekkiet og Slovakiet har du stemt på os i forskellige kategorier som den bedste kvalitets e-shop i ShopRoku konkurrence. Derudover fik vi popularitetsprisen i kategorien skønhed og sundhed. Vi er også den mest populære e-butik i kategorien Skønhed og sundhed i Ungarn og den bedste skønheds-e-shop i henhold til Ranking Zaufanych Sklepów-konkurrence i Polen.