Gå videre til hovedindhold

GUERLAIN

GUERLAIN

Tidløs knowhow, uophørlig videnskabelig forskning, innovation og forbedring, dristige designere, legendariske kreationer og en skønhedskultur som et symbol på mærket. Historien bag det luksuriøse parfumehus Guerlain går helt tilbage til 1828.

Helt fra starten har Guerlain produceret parfumer og kosmetik i Frankrig. Produktionen kombinerer håndværk, topteknologier og både miljømæssigt og socialt ansvar. Dag for dag udvikler Guerlain-holdet luksuriøs, men alligevel bæredygtig kosmetik – for at bevare skønheden i deres kunder, vores natur og planet. Deres uvurderlige knowhow har sikret Guerlain anerkendelsen "Living Heritage Company", som bliver tildelt af det franske finansministerium.

Guerlain har produceret 1100 dufte i løbet af 190 år. Den femte generation af Guerlain-skabere er repræsenteret af Thierry Wasser, som rejser verden rundt og finder de sjældneste naturlige råmaterialer til sine luksusparfumer – altid med hensyn til lokalbefolkningen og naturen.

Udforsk det brede udvalg af Guerlain-produkter – fra dufte som Mon Guerlain, L'Homme Idéal og Aqua Allegoria til L'Essentiel Foundation, terracotta-bronzepudder eller de ikoniske Météorites-pudderperler.

Se hele teksten skjul tekst