Gavesæt

FILTER PÅ
 • Gavesæt
Filter
Prisklasse

til

Mærke
Vis mere
Køn/aldersgruppe
Gratis gaver og tilbud
Anmeldelse
 •   12
 •   4
 •   1
 •   1
Anbefalet

Gavesæt? De vil virkelig glæde andre!

Hånden på hjertet, hvem af os kan ikke godt lide at få gaver? Men det kan også være en stor glæde at give dem, måske endda endnu større! Uanset om du er enig eller ej, så er gavesæt med garanti en ideel løsning for både dig og modtageren. Du skal bare vælge det rigtige. Og vi garanterer, at du vil finde det hos os.

Gavesæt til kvinder

Hvis du vælger et gavesæt til hende, så er det nok den letteste opgave. Eller måske tværtimod den sværeste? Viften af muligheder er nemlig virkelig bred.

 • Et klassisk og velafprøvet valg er et gavesæt med parfume. Yndlingsduften suppleret med en miniatureudgave til håndtasken eller med et kropsplejeprodukt vil uden diskussion vække glæde hos din partner eller din mor.
 • Ved du ikke, hvilken duft hun foretrækker? Så prøv en gaveæske med kosmetik. Et sæt med kropsplejeprodukter er en meget "sikker" mulighed, da du ikke kan gå fejl af det. Mere specifikt er et sæt med hud- eller hårpleje produkter eller et gavesæt med makeup, men så meget desto mere vil modtageren sætte pris på det.
 • Et fuldstændigt sikkert valg er kosmetikgavesæt med håndcremer, med naturkosmetik til kroppen, plejeprodukter til badet eller sæt til negle.

Gavesæt til mænd

At vælge en gave til sin mand, ven, far eller bror plejer ofte at være en kæmpestor udfordring for mange kvinder, og ikke kun til jul. Men du kan regne 100 % med gavesæt til mænd! Du kan roligt give et til enhver lejlighed, for det betyder noget for de fleste mænd, hvordan de ser ud, og det er langt fra nok for dem med sæbe.

 • Kender du en duft eller et mærke, som modtageren har brugt i mange år? Fantastisk, så giv det i et gavesæt med kropsspray, antiperspirant eller en miniatureudgave af parfume. Han vil helt sikkert kunne bruge det på sine rejser.
 • En gaveæske til mænd behøver ikke kun at involvere parfume. Kropspleje og produkter til brusebadet pakket ind i en elegant æske virker rigtig festligt. Hvad enten du blot vil forære ham en lille ting, eller du leder efter et luksusgavesæt til mænd, så vil du altid finde det rigtige her.
 • Er du alligevel bange for, at du ikke rammer plet? Et elegant manicuresæt eller et tandplejesæt vil helt sikkert være det rette.

Gavesæt til børn

Ingen vil elske dig mere på grund af en smuk gaveæske end børn eller deres mor. Og samtidig behøver du ikke at være ekspert i børnenes verden. Gavesæt til børn er her for at gøre det lettere for dig at vælge.

 • Flydende sæber, brusegeler, dufte til børn, tasker til små piger eller småt legetøj – alt dette kan være gemt i et kosmetiksæt til børn. Emballagen er ofte dekoreret med deres yndlingsfigurer fra eventyr, og børnenes glæde vil ikke kende nogen grænser.
 • Et kosmetiksæt til babyen er en gave, der helt sikkert vil blive brugt. Cremer, olier og andre nødvendige produkter pakket ind som en gaveæske er den perfekte kombination af noget praktisk og noget glædeligt.

Gavesæt, der er som skræddersyet

Hvis du kender den pågældende person virkelig godt, så hold dig til et par anbefalinger, og se, hvor begejstret de bliver, når de pakker gaven ud.

  • Til makeuppens dronning: Læbestifter, mascaraer, lipgloss, øjenblyanter – alle disse beauty-produkter indpakket i en gaveæske vil være intet mindre end den perfekte gave! Og vær ikke bange, "for mange læbestifter" eksisterer ikke for dem, der elsker makeup. Et andet garanteret tip er et gavesæt med makeupbørster, som man heller ikke kan få for mange af. Gavesæt med make up scorer simpelthen point hos kvinder.
  • Til mænd, der har skæg: Mænd skal finde praktiske løsninger på barbering hele livet. Derfor vil både din yngre bror og bedstefar blive glad for en gaveæske til mænd med et barbersæt. For eksempel et sæt til skæg med en barberskraber eller en fancy barberkniv, en stilfuld barberkost og en kam – det er ikke bare en gave, men en hel oplevelse som i barbersalonen.
  • Til hende, der sørger for hyggen i hjemmet: Hvordan glæder du hende? Nemt. I stedet for gavesæt med kosmetik vælger du dufte til hjemmet. Et gavesæt med duftlys, et designsæt med en duftspreder eller en Lampe Berger vil være en luksusgave og langt fra kun til jul.
  • Til den udforskende: Har du nogen i dit liv, der hele tiden kan lide at prøve masser af nye ting? Vælg gavesæt, der indeholder miniatureudgaver af flere forskellige dufte fra samme parfumemærke, eller en blanding af kosmetik, der er som skabt til dem, der kan lide at udforske.

Gavesæt til jul

Til årets smukkeste tid finder du ikke blot smukt indpakkede kosmetikgavesæt til jul eller gaveæsker med dufte til hjemmet til jul, men også julekalendere, der gør det meget lettere at vente på juleaften.

Gavesæt glæder to gange. Første gang med den flotte gaveindpakning og anden gang med det enestående indhold. Hvis du leder efter en personlig gave, der vil fortælle, hvor meget modtageren betyder for dig, og hvor godt du kender dem, så kan du regne fuldstændigt med et gavesæt!

Se hele teksten skjul tekst