Neglesæt

Bestsellere

Neglesæt: Alt til en smuk manicure i én pakke

Pral med en perfekt manicure og pedicure. Med et professionelt neglesæt kan du også klare at give dig selv det bekvemt derhjemme. I samme pakke finder du alt, hvad du har brug for til at lægge neglelak og modellere negle eller til at ordne dine neglebånd. Det er nok at vælge!

Hvilke neglesæt finder du hos os?

Er du på jagt efter et professionelt sæt til gelnegle? Tilbehør til manicure? Eller ønsker du dig kun en samling af forskelligfarvede neglelakker? Vælg et neglesæt lige efter dit behov!

  • Manicuresæt indeholder som regel en saks og en negletang til at klippe negle, en neglefil til at give dem en perfekt form, en pincet eller en neglebåndsfjerner. Hos os finder du både manicuresæt til kvinder og stilfulde sæt til mænd, der også egner sig som en gave.
  • Et sæt med neglelakker giver dig en farvepalet, hvorfra du altid kan vælge den bedste farve til dit outfit eller dit humør i øjeblikket. Eller kombinér flere lakker, og nyd en livlig manicure fuld af farver. Og hvis du vil nyde dine lakerede negle længst muligt, vælger du et sæt med gellakker, der holder længe.
  • Et komplet sæt til gelenegle indeholder ud over gellakker som regel også en UV- eller en LED-lampe til negle, en neglefil, et produkt til at affedte negle og andet tilbehør, der er nødvendigt til modellering af gelnegle. Hos os finder du både neglesæt med UV-lampe til gelnegle for begyndere og til garvede professionelle.

Vores tip: Et gavesæt med neglelakker vil glæde enhver veninde, søster, kæreste eller mor, der godt kan lide en perfekt manicure.

Uanset om du leder efter et luksusmanicuresæt, gel-neglesæt eller et sæt med neglelakker, så finder du de bedste fra de populære mærker NeoNail, Semilac Paris hos os. Essie at have perfekte negle hver dag!