Øjenbrynsblyant

Filter
Bestsellere

Øjenbrynspen

Optegn dine øjenbryns form perfekt, fremhæv dine øjne, og giv dit ansigt udtryk. Glem ikke en øjenbrynsblyant i den rigtige nuance, når du lægger makeup. Den bedste øjenbrynsblyant (eller bedste øjenbrynspen) indrammer hele dit ansigt, og desuden understreger den din makeup. Til dag og til aften.

Fordele ved øjenbrynsblyanter

  • Du kan bruge den til at optegne den rigtige form på dine øjenbryn.
  • Du kan udfylde steder uden hår.
  • Er nem at rense af og rette til.

Hvordan vælger du farve på en øjenbrynsblyant?

Vælg øjenbrynsblyantens farve efter dine øjenbryns naturlige farve. Hvis din hårfarve er udpræget forskellig fra dine øjenbryns farve, så prøv at vælge den nuance, der er tættest på din hårfarve. Hvis du går efter en alt for mørk nuance, kommer dine øjenbryn til at se unaturlige ud, og det vil ødelægge en ellers perfekt makeup for dig.

  • En brun øjenbrynsblyant er ideel, dels til brunetter, men samtidig er den også en egnet øjenbrynsblyant for blondiner. Det er nok at vælge den rette nuance. Du kan desuden også påvirke farvens intensitet, når du bruger den – begynd med lette strøg, og tryk gradvist lidt hårdere.
  • En sort øjenbrynsblyant er kun for dem, der har sort hår.

Hvordan kan du ellers fremhæve dine øjenbryn?

En øjenbrynsblyant er ikke den eneste løsning. Hvis det ikke lige er dig at bruge en, så prøv andre produkter til at fremhæve øjenbrynene:

  • Øjenbrynsskygger farver øjenbrynet naturligt og hjælper med at definere dets form. De påføres med en speciel skrå øjenbrynsbørste, og den ønskede form tegnes op langs øjenbrynets øverste linje. Til sidst børstes øjenbrynene med en spiralbørste til øjenbrynene.
  • En fix til øjenbrynene (brow fix) gør det muligt, ligesom med en blyant, at tegne de enkelte hår op. Eller prøv en øjenbrynspen (eyebrow pen).
  • Pomade eller voks til øjenbrynene giver en langvarig fremhævning af øjenbrynene. Til påføring har du kun brug for en egnet børste.
  • Øjenbrynsgel eller øjenbrynsmascara optegner fint alle dine øjenbrynshår og fremhæver deres farve. Det samlede indtryk er blødt og naturligt.

Har du brug for, at din øjenbrynsmakeup holder længst muligt, også under mere vanskelige omstændigheder? Så vælg en vandfast øjenbrynsblyant!

Sørg for at give dine øjenbryn den samme pleje, som du giver dine vipper eller læber. Anskaf dig et komplet sæt til øjenbryn, husk regelmæssig tilretning og plukning af øjenbryn, og glæd dig over, at de ser godt ud hver dag.