Øjenbrynsblyant

Et pænt øjenbryn fremhæver øjnene og giver ansigtet udtryk. For at gøre indtrykket perfekt, har du brug for den rigtige farve, form og bredde. Har du ikke perfekte øjenbryn fra naturen? Lige meget! Den rigtige øjenbrynsblyant, -gel, -skygge, eller hele øjenbryns-makeupsættet vil hjælpe dig. Hvad skal man vælge for at fremhæve øjenbrynene?

 

Øjenbrynsblyant

Øjenbrynsblyanten bruges til at fremhæve øjenbrynene. Det fantastiske er, at den også kan udfylde steder, hvor der mangler noget af håret. Børst først øjenbrynene og tegn derefter forsigtigt den naturlige form.

Øjenbrynsskygger

Øjenbrynsskygger er den gyldne midtvej. De farver øjenbrynet naturligt og hjælper med at definere dets form. De påføres med en speciel skrå øjenbrynsbørste, og den ønskede form tegnes i henhold til den øverste øjenbrynslinje. Til sidst børstes øjenbrynene med en øjenbrynsspiral.

Øjenbrynsgel

Øjenbrynsgel eller øjenbrynsmascara former fint alle dine øjenbrynshår og fremhæver deres farve. Det samlede indtryk er blidt og naturligt.

Vælg altid farven på øjenbrynsskygger, -mascara eller -blyanter med hensyn til din hårfarve for at få dit øjenbryn til at se naturligt ud. Notino tilbyder en bred vifte af farvenuancer. Vælg den der passer dig.

Se hele teksten skjul tekst

Bestsellere