Filter
Prisklasse

til

Køn/aldersgruppe
Gratis gaver og tilbud
Anmeldelse
  •   7
  •   2
  •   1
  •   1
Bestsellere

Hvorfor give koreanske skønhedsprodukter et forsøg?

Bliv inspireret af koreanske hudpleje ritualer og nyd glødende, smuk hud ligesom asiatiske kvinder! Koreanske skønhedsprodukter har været et sandt fænomen i de sidste par år, og deres produkter af høj kvalitet til overkommelige priser erobrer verden.

Koreanske skønhedsprodukter er på mange måder forskellige fra den almindelige hudpleje, som vi er vant til. De omfatter mere end 12 forskellige typer produkter, herunder ansigtsolier, nærende ampuller eller ansigtsserum. Koreansk, sort maske eller koreanske BB-cremer er nogle af de bedste produkter inden for skønhed.

Koreanske skønhedsprodukter er baseret på respekt for huden, de indeholder ikke parabener, men vælger i stedet specielle naturlige ingredienser såsom ginseng, chiafrø, kartofler eller endda snegleslim. Samtidig afspejler koreansk hudpleje altid hudens individuelle behov.

Oplev de bedste koreanske skønhedsmærker:

Missha-kosmetik indeholder usædvanlige ingredienser såsom frugtsyrer, trækul eller ekstrakter fra havplanter. De er primært kendt for deres Missha Pure Source-masker.

Det koreanske kosmetikfirma Erborian fusionerer omhyggeligt beskyttede, gamle koreanske formler med de seneste teknologier. Prøv for eksempel deres Erborian Bamboo-matterende serum.

Det koreanske mærke Mizon har adskillige patenter inden for fremstilling af kosmetik. De er berømte for at bruge snegleslims-filtrat, som fremmer hudens regenerering og forhindrer dannelse af rynker. Mærket tilbyder effektive anti-rynke cremer og serum.

Mærket KORIKA har mest specialiseret sig i sheet-masker af høj kvalitet, ikke kun til ansigtet, men også til hænder eller fødder. Disse produkter indeholder aktive ingredienser som 24 karat guld, silkeekstrakter, lavendel eller gletschervand.

Produkter af det koreanske mærke Klairs er kun baseret på de mest effektive friske ingredienser, der passer til selv den mest sensitive hud. Deres kosmetik har en behagelig, beroligende effekt.

Prøv kvalitetsprodukterne fra K-Beauty-mærker og forkæl din hud til perfektion!