Pensler til ansigtsmasker

Pensler til ansigtsmasker
Filter
Prisklasse

til

Gratis gaver og tilbud

Hvorfor købe en børste til ansigtsmaske?

Gør påføringen af en ansigtsmaske mere behagelig! Du vil nok blive udfordret, hvis du skal finde en kvinde i din nærmeste omgangskreds, der ikke gerne ville forkæle sig selv med en creme- eller lermaske i ny og næ. Når selve masken bliver fordelt på ansigtet, sker det oftest med hænderne. Det er en stor skam, fordi det har flere fordele at bruge en pensel.

  • Den første fordel er en nemmere forberedelse. Hvis du vælger en dobbeltsidet ansigtspensel, er en af siderne typisk lavet af silikone. Denne side er primært beregnet til fordelingen af masken på ansigtet, men er det nødvendigt, at masken skal blandes først (lermasker blandes for eksempel med vand), klarer silikonesiden også dette.
  • Præcision i påføringen er den næste fordel. Det er nemt at tage den ideelle mængde og påføre den, hvor du vil have den og ikke de steder, hvor den ikke hører til (omkring øjnene og langs hårlinjen). Ansigtspensler kan være af forskellig størrelse. Større pensler er ideelle til hurtigere påføring og større områder, mens du meget præcist når ind i alle ansigtets folder med de mindre.
  • Penslen vil, modsat fingre, hjælpe dig med at fordele masken jævnt, i både et tyndere og tykkere lag. Hvis maskepenslen også har en silikoneside, kan du først påføre masken grovere med den, og derefter kan du fordele det hele mere omhyggeligt med børstesiden.
  • Bekvemmelighed er et andet stort plus ved maskepenslen. Oplev aldrig mere klistrede hænder! I stedet får du en behagelig maske, der fremstår professionel – i ansigtet, på halsen og på décolleté.
  • Hygiejnen er endnu et argument for at købe en maskepensel. Vi er tilbage ved de klistrede hænder. Du kan aldrig være 100 % sikker på, at dine fingre og negle virkelig er hygiejnisk rene. Du behøver derimod ikke at bekymre dig med en rengjort pensel.

Det er ikke en raketvidenskab at vælge den rigtige maskepensel, og du kan næsten ikke fejle. Du skal blot skylle penslen grundigt efter anvendelsen og lade den tørre, før den opbevares i sit lille skrin. Hvis du gerne vil lægge ansigtsmasker oftere, men ikke har helt greb om det, bør du prøve maskepenslen! Hele processen vil gøre dig veltilpas. Du vil virkelig se meget mere frem til dit maskeritual.