Gå videre til hovedindhold

Mario Badescu

Om mærket Mario Badescu

Enkel, skånsom og effektiv – sådan er det amerikanske hudplejemærke Mario Badesco, der har europæiske rødder. Det tilbyder et bredt udvalg af effektive produkter, der er beriget med planteudtræk, der er skånsomme mod huden, men ubønhørlige mod akne, rynker og andre ufuldkommenheder.

Kosmetikmærket Mario Badescu opstod i 1967 i New York, da grundlæggeren startede en salon i sin to-værelses lejlighed på Manhattan med kosmetiske behandlinger i europæisk stil. Dengang vidste ingen, at en verdenskendt salon havde set dagens lys, og at den også 50 år senere ville tilbyde sine behandlinger.

Prøv kultproduktet til lokal pleje af akne Mario Badescu Drying Lotion, der virker målrettet på overfladiske ufuldkommenheder i huden, og som i løbet af en enkelt nat fjerner alle bumser fra din hud, eller Mario Badescu Silver Powder, der effektivt renser og fjerner makeup fra T-zonen. Det er også værd at nævne den legendariske Mario Badescu Facial Spray med lavendelolie, beroligende aloe vera og blid kamille, der gør huden dejligt frisk, skinnende og fugtet. Blandt legendariske produkter hører også Mario Badescu Aloe Vera Toner eller Mario Badescu Vitamin C serum.

Se hele teksten skjul tekst