Gå videre til hovedindhold

Ariana Grande

Om Ariana Grande

Megapopstjernen, den amerikanske skuespillerinde og sangerinde Ariana Grande lancerer sin egen kollektion af dufte, der er ligesom hende selv – glamourøse, legesyge og energiske. Kollektionen af eau de parfum afspejler popdivaens energi og livsglæde og trækker dig øjeblikkeligt ind i en verden af levende drømme og ubegrænsede muligheder. 

 

Hver eau de parfum er præsenteret i en flakon i et unikt, nyt og legende design, der vil fortrylle dig lige så meget som selve duften. 
I 2015 lancerede sangerinden sin første duft, den frugt- og blomsteragtige eau de parfum Ari by Ariana Grande. Et år senere så Ariana Grande Sweet Like Candy eau de parfum dagens lys. 2017 var året for lanceringen af Ariana Grande Moonlight. 
Ariana Grande Cloud eau de parfum imponerer ved første øjekast med sin originale flakon. Ariana Grande Thank U Next eau de parfum blev lanceret i 2019 og overrasker med mousserende topnoter af hvid pære og har en sød efterklang med aroma af makronsukker og fløjlsagtig moskus.
I 2021 lancerede Ariana sin ottende duft, Ariana Grande God Is A Woman, der fortryller med saftige noter af frisk pære, forførende duft af tyrkiske rosenblade og varme noter af vanilje og cedertræ. 
Alle trofaste fans vil blive glade for Ariana Grande-gavepakken, der indeholder Ariana Grande eau de parfum og velduftende kropskosmetik. Bliv aftenens stjerne med de unikke dufte, og vær klar til at stå i rampelyset. Ligesom Ariana.

Se hele teksten skjul tekst