Badesvamp

Filter
Prisklasse

til

Køn/aldersgruppe
Gratis gaver og tilbud

Hvorfor bruge en badesvamp?

Badesvamp har en vigtigere funktion, end du måske tror. Giv svampen en chance, og din hud vil belønne dig.

Badesvampen hjælper med at gendanne hudceller ved blidt at fjerne døde celler og stimulere den subkutane blodgennemstrømning. Du kan med svampens hjælp lave et tykt skum og støtte effekten af din brusegel.

Samtidig blødgøres ru hud af den rensende svamp, både på albuerne, hælene og knæene. Det er oven i købet et fantastisk middel til afslapning og massage. Badesvampe produceres både i mange farver og med forskellige ru og grove overflader til specielle dele af kroppen (badesvamp til ryggen, hælene eller ansigtet).

Havsvamp til bad

Foretrækker du naturlige produkter? Sats på en naturlig vaskesvamp fremstillet af havsvampe, der er samlet i tropiske have kloden rundt. Det er et 100 % naturligt og 100 % bionedbrydeligt produkt. Du kan smide den på komposten, når den er slidt op.

Havsvamp til vask er anvendelig til problemhud og følsom hud, da den har et højt indhold af mineraler og jod og en fremragende sugeevne. Du kan ikke alene bruge den som badesvamp, men også for eksempel som en kosmetiksvamp.

Hvad enten du søger en klassisk svamp eller natursvamp til vask, eller måske en badesvamp og 2-i-1 sæbe, er der ikke noget nemmere end at finde det på notino.dk!

Vores tip: Prøv også en konjac svamp til ansigtet, og nyd perfekt ren hud!