Gå videre til hovedindhold

Er du træt af at pakke gaver ind? Vi vil meget gerne gøre det for dig!

Er du på udkig efter en gave fra Notino til en meget special person, og ikke selv har tid eller fantasi til at pakke den ind? Giv opgaven til os! Vi vil emballere dine varer og dekorere dem med en satinbånd, så de fremstår præsentabelt. Efterfølgende kan du give din elskede den smukke indpakkede gave selv, eller få dem sendt direkte til deres adresse.

Hvor meget koster det at få gaven pakket ind?

Der er en fast sats på 37 kroner for at få gaven med alle varer indpakket. Hvis du derimod ønsker at varerne skal placeres i flere forskellige gaveæsker, skal du betale for enhver æske, der skal indpakkes.

Hvordan bestiller jeg at få gaven pakket ind?

Før du afslutter din ordre, skal du klikke på muligheden for at få gaven indpakket, og vælge din foretrukne farve. Derefter skal du vælge hvilke varer du ønsker skal pakkes ind. Hvis du ønsker, at dine varer skal lægges i flere forskellige gaveæsker, skal du tilføje flere æsker til din ordre, og efterfølgende vælge, hvilke varer, der skal placeres i hvilken æske. Hvis du bestiller flere æsker i samme farve, mærker vi dem, for at hjælpe dig med at holde styr på, hvad der er i hver af dem.

Passer hvert produkt størrelsesmæssigt i gaveæsken?

Det er muligt at benytte vores gaveindpakningsservice for langt de fleste produkter, som vi sælger på vores hjemmeside. Varer, som er for store til at blive lagt i gaveæsken, markeres med gråt på hjemmesiden, og du vil derfor ikke være i stand til at vælge dem til gaveindpakning. De bliver sendt samtidig med ordren, men vil ikke være at finde inde i gaveæsken.

Hvor mange produkter kan der være i gaveæsken?

Det er kun muligt at lægge maksimalt 3 produkter i hver kasse. sådan at det altid ser pænt ud, når modtageren åbner deres gave. Hvis du vil have flere produkter indpakket, så skal du bare tilføje en ekstra gaveæske til din ordre. Du kan højst tilføje op til 4 gaveæsker i en ordre, og du vælger de varer, som du ønsker skal i hver æske.

Behøver jeg virkelig at hele ordren skal pakkes ind?

Nej, det er ikke nødvendigt. Hvis du køber produkter til dig selv, såvel som til dine kære, så er det kun nødvendigt at markere de varer som skal pakkes ind til gave.

Ønsker du at få gaven leveret direkte til modtageren?

Hvis du virkelig ønsker at overraske nogen, så kan vi levere gaven direkte til den der skal modtage gaven. Alt, hvad du skal gøre, er, at indtaste modtagerens adresse når du afslutter din ordre, og efterfølgende opgive din egen faktureringsadresse. Vi tager os af resten. Hele ordren kan kun leveres til en enkelt adresse. Hvis du vil overraske flere af dine kære, så skal du oprette separate ordrer for hver enkelt person, som skal modtage en gave.

Hvor lang tid vil det tage at få pakken leveret?

Vi gør en stor indsats med at få dine varer i ordren indpakket, så de fremstår perfekt. Derfor skal du påregne at det tager 1-2 arbejdsdage ekstra end normalt, før din pakke bliver leveret.

Bliver gaveæsken beskadiget under transporten?

Gaveæsken bliver lagt ind i en standard forsendelseskasse for at beskytte den mod at blive beskadiget.

Vil pakken indeholde fakturaen?

Vi vedlægger kun fakturaer med de ordrer, der skal afhentes på vores opsamlingssteder. Hvis du vælger at få ordren leveret direkte til en speciel adresse, så sender vi en elektronisk faktura med email til din mailboks.

Kan gaveemballerede varer returneres?

Ja, gaveindpakningstjenesten ændrer ikke noget ved vores returpolitik. Dog kan du kun returnere varerne, men ikke selve gaveæsken.

Hvad skal jeg gøre hvis tjenesten ikke i øjeblikket er tilgængelig?

Vi har et specielt team, der gaveindpakker hvert ordre med stor omhu. Derfor kan de kun indpakke et begrænset antal ordrer hver dag. Hvis tjenesten midlertidigt ikke er tilgængelig, så kan du bruge den igen dagen efter.