Arganolie

Argan oil

Arganolie kaldes med rette flydende eller marokkansk guld. Ikke kun fordi den er meget sjælden, men også for dens fordelagtige virkninger på hud, hår og negle. Den har et højt indhold af vitamin E, essentielle fedtsyrer og antioxidant tocopherol. Hvad er virkningen af arganolie?

Arganolie til huden

Arganolie til ansigtet virker som et trylletonikum. Nærer og fugter huden, gendanner elasticitet og udjævner rynker. Den reducerer dannelsen af hudorme og behandler akne, eksem og forbrændinger.

Arganolie til håret

Arganolien gendanner hårets glans, styrke og elasticitet. Den nærer rødderne, lindrer hovedbunden og heler de spaltede spidser.

Anvendelse af arganolien

Påfør bare et par dråber olie på huden på hele din krop og massér den forsigtigt ind. Olien absorberes hurtigt og efterlader ikke en fedtet film. Ved anvendelse på håret : påfør nok olie på fugtigt hår, pak det ind i et håndklæde i mindst en time og vask derefter med shampoo.

På notino.dk tilbyder vi bio arganolie Saloos, Dr. Feelgood, Soaphoria og andre. Opdag selv gavnlige virkninger af arganolie!