Nivea Sun Kids Sødmælk til børn i lommestørrelse SPF 50+

Nivea Sun Kids Sødmælk til børn i lommestørrelse SPF 50+
Nivea Sun Kids Sødmælk til børn i lommestørrelse SPF 50+
200 ml
82,90kr

Kode: NIV2099 | På lager
1
GLS
fredag 21.5.2021
UPS Air Mail
I morgen onsdag 19.5.2021

Beskrivelse Nivea Sun Kids
Egenskaber

Solbadningspræparatet beskytter børnehud perfekt mod solens stråler.

Egenskaber:

  • beskytter huden mod UVA og UVB stråler
  • fugter børnehud
  • beskytter mod solskoldning
  • produkt er vandafvisende
  • er nem at smøre ud

Brugsvejledning:
Ryst godt før brug. Sprøjt en tilstrækkelig mængde på huden før solbadning. Gentag påføringen, især før og efter badet, og hvis du har gnedet eller tørret huden med et håndklæde.

Egenskaber

Emballagetype
Spray
Tonetype
sensitiv
Hudtype
sensitiv
SPF
meget høj beskyttelse (SPF 50+)

Om mærket Nivea

Det verdenskendte mærke, Nivea, blev grundlagt i Tyskland i 1911. Manden bag grundlæggelsen var den visionære apoteker, Dr Oscar Troplowitz, for hvem det lykkedes at kombinere olie og vand til en stabil creme. Mærkets navn kommer fra det latinske ord for sne, da han var inspireret af produktets rene, hvide farve. Det var sådan den legendariske Nivea Creme blev til.

 

I 1925 fik produktet dets ikoniske blå beholder, men indholdet er forblevet tro mod den originale formel helt frem til den dag i dag. Den klassiske Nivea creme er blevet en del af livet for mange generationer. Den giver huden effektiv næring og, takket være den fløjlsagtige, jævne tekstur og særlige duft, minder den om barndommen for mange.

I dag har Nivea en hel række kvalitetsprodukter, som er tilgængelige for alle. Nivea solcreme blev hurtigt populært, ligesom Nivea Men til mænd. Nivea har passet på vores hud i over 100 år, og er i denne periode blevet et sandt medlem af familien for millioner af mennesker i hele verden.

Anmeldelse Nivea Sun Kids